Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Juvenils 11 i 12 de gener

1ª CATALANA B JUVENIL MASCULI
AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA – 19 / ST.MARTÍ ADRIANENC – 24

Comencem l´any amb la nova competició, i tot sembla igual, el rival molt superior amb intensitat i qualitat, ràpids i ben treballats.

Nosaltres desubicats, lents, sense sort ni encert de cara a porteria, i un pèl desorientats en les decisions tàctiques que practiquem al camp, no surten les jugades, perdem infinites pilotes i no som constants en defensa i atac.

Queda molta feina per fer, però ja som al Gener, hem de seguir lluitant i esforçant-nos tant els jugadors com el cos tècnic.

Esperem que la setmana vinent poguem superar-nos i fer un millor partit.

Ànims i a seguir!

FITXA TÈCNICA

Entrenadors: Lalo, Cèsar Callejas.

Jugadors:  Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez ,Sergi Noguera, Dimas Fruitós Bernat Bisbal i Guillem Nuñez

 

1ª CATALANA JUVENIL FEMENÍ
AUTOESCOLA PALLARS CHI – 32 / CEACA – 14

Primer partit després de l’aturada de Nadal, primer partit de la segona volta, i continuen guanyant el nostres equips, amb un partit molt seriós en defensa, i amb un atac on hem pogut gaudir de moltes jugades assajades en els entrenaments, que avui han posat en pràctica amb molta destresa.

El partit no ha tingut molta complicació, perquè de seguida el nostre equip ha anat per feina, no ha volgut que l’equip rival tingués cap oportunitat d’entrar en joc, amb una defensa molt intensa, amb moltes ajudes, i un atac que no podia parar l’equip rival.

Així el resultat  de la primera part era de 16 – 5.

La segona part ha estat amb la mateixa tònica que la primera, fins i tot han millorat en atac, on han trobat més forats en la defensa rival. Amb el marcador clarament a favor, la nostra defensa ha baixat una mica l’intensitat, però era normal per tal com anava el partit.

El partit ha finalitzat amb el marcador de 32 – 14 en un gran partit de les nostres jugadores.

FITXA TÈCNICA

Entrenador: Max Segura

Jugadores: Martina Morales, Xènia Mendez, Alba Camañez, Martona  Segura, Elia Dueñas, Carla Carbo, Karen Garcia, Marta Lopez, Marta Vargas, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Mireia Monleon.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *