Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Infantil Masculí A i B

INFANTIL MASCULÍ A
SAFA HORTA – 32 / ACADEMIA IGUALADA CHI A – 23

Primer partit de la segona fase del nostre equip en el qual no hem pogut veure un bon joc, on els nostres jugadors els hi ha faltat intensitat en defensa i més moviments en atac.

El partit va començar molt igualat, on els dos equips van mostrar les seves armes, on l’ intensitat en defensa i un atac amb poc moviments va ser la tònica de la primera part, sense que cap dels dos equips controles el joc, però  on l’ afició vam gaudir d’aquesta primera part que va acabar amb el resultat de 13 – 13.

La segona part va començar molt malament pel nostre equip, l’ Acadèmia Igualada CHI, va sortit molt adormida, sense l’ intensitat de la primera part, amb 3 pilotes perdudes en atac que van aprofitar l’ equip rival per per  fer les contres, i un atac sense  moviments ni una idea clara de com fer mal a la defensa rival. Així amb un parcial de 6 – 0 l’Horta va de cantar el partit el seu favor, i els nostres jugadors ja no van poder cap girar el resultat, per aquesta diferència tant gran.

Ho van intentar però els hi va faltar alguna cosa més en atac, i més intensitat en defensa.El partit va acabar amb el marcador de 32 -23. Ha sigut la primera derrota de la temporada, no hem de patir pel nostre equip.
Hem de millorar els errors que hem fet en aquest partit, i continuar fen totes les coses que fins ara ens havia portat en aquesta senda guanyadora que portàvem.

FITXA TÈCNICA

Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.

Jugadors; Guillem Cabré, Alex Arribas, Damia Pou, Adrià Nogales, Anton Aguilera, Jordi Morales, Raul Marin, Quim Amich, Jan Riba, Jan Parramona, Marc Velez, Sito Menache.

INFANTIL MASCULÍ B
HANDBOL RIBES – 31 / ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 19

Aquest dissabte 11 de gener de 2020, al migdia, en el Pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes, l’equip de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B no va jugar malament, no va fer un mal partit, encara que va jugar nerviós en totes les seves posicions, i també amb falta de concentració, aspectes que va aprofitar molt bé l’equip local del Sant Pere de Ribes per guanyar (merescudament) el partit per 31 a 19 gols.

Desitgem als jugadors de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí B el millor dels encerts a partir del proper partit. Força Igualada !

FITXA TÈCNICA
Entrenadors Pol Calvet Porta i Edgar Marí Esclusa.

Delegats: Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero.

Jugadors: Xavi Alonso Márquez i Miquel Baró Garcia com a porters i, com a jugadors de camp: Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Eloi Puig Bisbal, Bru Margalef Vilaseca, Guiu Gómez Costa, Jan Rojo Hornos, Lluc Pons Places, Èrik Angel Calopa, Oriol Minguito Mas, Roger Enrich Baya, i Martí Aguilera Gabarró.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *