Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cinquena victòria consecutiva del Senior Masculí

LLIGA 1ª CATALANA SÈNIOR MASCULI
FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA – 29 / OAR GRACIA SABADELL B – 28

Partit important el que es va disputar el passat dissabte a Les Comes d’Igualada.
S’enfrontaven dos equips igualats a la classificació en el 7é  i 8é lloc i amb 12 punts cada un, tant per l’Igualada com per l’OAR Sabadell era molt important guanyar aquest partit per consolidar-se en els llocs intermitjos de la classificació.

Al començament del partit tots dos equips van sortir molt forts amb constants atacs i gol d’ambdós conjunts, semblava que el partit aniria amb aquest ritme vertiginós tota l’estona, però a partir del minut 5 (4 a 3) aquest ritme va baixar totalment. L’Igualada va  tenir una absència de gols que li va durar 10 minuts ja que fins al minut 15 no va arribar més a la porteria del OAR Gràcia Sabadell i els vallesans van aprofitar aquests minuts per fer al equip anoienc 4 gols i al minut 15 el resultat era de 4 a 7. A partir d’aquest moment l’Igualada va començar a recuperar el partit i poc a poc al minut 30 de la primera part el resultat era de 15 a 16,  avantatge del equip vallesà però l’Igualada es veia molt fort novament.

En la represa l’Igualada va continuar amb el seu joc amb un bon atac, una defensa i porteria que aturava els atacs del OAR Sabadell.  En aquesta segona part l’Igualada dominava el joc però l’OAR no deixava marxar en el marcador als igualadins,  la igualtat en el partit era molt evident i ja es preveia un final de partit d’infart. En la segona meitat d’aquesta part els empats es reflectien en el marcador constantment i era difícil de preveure el resultat final, en els últims minuts un Igualada amb atacs ràpids i contundents aconsegueix desfer l’empat i situar-se amb 2 gols pel davant al minut 28.  A partir d’aleshores en conjunt igualadí ha sabut gestionar aquest avantatge i acabar amb un resultat que es mereixia l’equip de l’Anoia, 29 a 28.

Molt bon partit el que hem vist a Les Comes, dos equips molt igualats i amb mentalitat guanyadora que han lluitat molt fins a l’últim minut de partit.
Com diem un partit dels que fan afició i en el que hem tornat a veure un equip igualadí que lluita sempre fins al final i que no dona mai una pilota per perduda.

Amb aquest resultat l’equip de Pol Cantero es consolida en llocs intermitjos de la lliga i porta ja 5 partits seguits guanyant al seus rivals a casa i fora de casa. Proper partit contra el CH Sant Esteve Sesrovires B, el dissabte 18 de gener a Sant Esteve Sesrovires.

 

FITXA TÈCNICA
Entrenadors: Pol Cantero, Hilari Canales 

Porteria: Martí Mendez (5 aturades), Bernat Bisbal (9 aturades)

Pista: Oscar Visa (6), Arnau Capitán (1), Marc Vilches , Marc Espinagosa, Jordi Grado (6), Esteban Lezama, Mark Fresnedoso (3), Cesc Carles, David Cubí (1), Xavier Oliva (2), Sergi Garcia (5), Max Segura (4) i Josep Lluis Álvarez  (1)

 

LLIGA 2ª CATALANA SÈNIOR FEMENÍ
SERVISIMO CHI – 27 / HANDBOL BCN SANTS B – 24

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *