Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cadets Masculí i Femení: Any nou, lliga nova i millors sensacions

LLIGA CATALANA CADET MASCULÍ B
JORBA SOLÀ CHI B – 28 / C.A. SABADELL HANDBOL – 24

ANY NOU, LLIGA NOVA I MIILORS SENCACIONS.

Aquest diumenge 12 de gener al matí a la pista nova de les Comes es va iniciar per part del Cadet MasculÌ B, la participació en una lliga que a priori sembla que s’ajusta més a les expectatives reals de l’equip.
Matí fred i en un horari que feia pensar que la son seria un problema per iniciar amb bon peu aquesta nova etapa, i res més allunyat del que es va poder veure a la pista.

Partit disputat pels dos equips, amb molta esportivitat i una lluita esportiva que al final va donar com a resultat la primera victòria Igualadina, que reflecteix exactament tot allò que es va poder veure a la pista.

Primera part ajustada i competida amb alternança al marcador que feia que cap dels dos equips decantés clarament el resultat a favor seu, el resultat de 15-12 explica com de competit va ser el primer temps.
La segona part va tenir un inici dubitatiu dels anoiencs, i un parcial de 0-6, els va col·locar en desavantatge clar, i amb la sensació que el partit s’escapava. Però la reacció després del minut 10 va fer que la remuntada final portés als nois a la seva primera victòria del 2020.

Segurament aquest grup ens donarà molts bons moments, que des de la grada agrairem i animarem encara que els resultats no siguin favorables.
Donem les gràcies a l’Anton, un infantil a mig camí del cadet.

FITXA TÈCNICA
Entrenador: Agustín Vázquez.

Delegats: Pilar Guardiola, Iolanda Gandía, Paco Alonso.

Porters: Aitor Doncel, Jan Tardà.

Jugadors: Ferran García, Arnau Vargas, Guerau Llansana, Pol Alonso, Xavier Malpartida, Oriol Pou, Ot Palmés, Aniol Gumà, Roger Trull, Oriol Cirera, Anton Aguilera.

 

CADET FEMENÍ
HANDBOL RIBES – 21 / AIXAM CHI – 29

Comencem la segona fase amb una victòria enfront de l’Handbol Ribes.

Ha estat un partit lluitat des del principi, amb uns primers minuts bons en atac però amb una defensa intermitent, per moments massa tova i sense una resposta efectiva per evitar els gols del contrari. Un cop les jugadores van començar a posicionar-se millor a la pista l’equip a anat agafant avantatge al marcador, finalitzant la primera part amb sis gols de diferència. La segona part ha estat menys dinàmica, sense veure la rapidesa en les transicions que ens han ofert en els primers trenta minuts. El partit ha baixat de ritme i això ens ha afavorit, perquè no ha permès cap descontrol que fes perillar el marcador final, tot i que  resultés més avorrit de cara als espectadors.

En general ha estat un bon partit i un gran inici d’aquesta segona fase, on segur que gaudirem d’enfrontaments vibrants i emocionants. De ben segur que les nostres jugadores faran tot el possible per restar al més amunt a la classificació general.

Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

FITXA TÈCNICA
Entrenador/a: Angel

Delegats : Jerson i Jordi

Jugadores : Júlia Ars, Júlia Lladó, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Carlota, Melat, Amelie, Rebecca, Ariadna.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *