Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Resultat merescut pel Senior Masculí

1ª CATALANA SÈNIOR MASCULÍ, JORNADA 10 

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA – 35 / B.M.BARBERÀ – 29 

Partit jugat a Les Comes d’Igualada el diumenge 15-12-2019 a les 18:15 hores.

Partit que enfrontava a l’Handbol Igualada amb el B.M. Barberà i que era important de guanyar pels dos equips, per l’Igualada perquè si guanyava es consolidava en els llocs intermitjos de la taula i pel Barberà per que li era necessari per sortir del «forat» en el que es troba injustament en la taula. 

En la primera part de la trobada, els de l’Anoia han sortit molt forts i amb un atac molt ràpid i contundent s’han col·locat els primers 20 minuts amb un 14 a 8 al marcador, però que incomprensiblement a partir d’aquest minut han començat a baixar molt el seu joc, sobretot en atac i amb errades també en defensa, ha donat peu a que l’equip vallesà amb un parcial de 2 a 6 es posés al minut 30 de la primera part amb un marcador de 16 a 14 que donava incertesa als Igualadins per la segona part. 

En la represa però, l’Igualada ha sortit amb la lliçó apresa i al minut 15 d’aquesta segona part ja estaven una altra vegada amb un marcador favorable de 6 gols (26 a 20), diferència que ja no ha deixat fins al final del partit. Un resultat de 35 a 29 que era molt merescut pels Igualadins. 

Bon partit que s’ha vist el diumenge a Les Comes amb les grades plenes d’espectadors ja que el CLUB HANDBOL IGUALADA feia la seva presentació d’equips al seus socis i simpatitzants.

L’equip d’Igualada ja porta 3 partits seguits guanyant i es col·loca al setè lloc a la classificació que li dona una certa tranquil·litat de cara als propers partits. 

Proper partit l’Igualada es desplaça a Lleida el dissabte  per jugar contra el Handbol Pardinyes. 

FITXA TÈCNICA:

Entrenador: Pol Cantero,  ajudant Hilari Canales.

Porters : Jordi Bermejo (1 aturada), Martí Mendez (14 aturades)

Jugadors a pista : Oscar Visa (7), Josep Lluis Álvarez (1), Jordi Grado (10), Joel Bretones (2) Arnau Capitán (5), Roger Calzada (1), Max Segura, Manel Muñoz, Mark Fresnedoso (4), Marc Vilches (1), Dani Font, Marc Espinagosa (2), Xavier Oliva (1), Esteban Lezama (1)

 

2ª CATALANA SENIOR FEMENÍ

HANDBOL CERDANYOLA – 13 / SERVISIMÓ CHI – 28

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *