Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Presentació dels equips Club Handbol Igualada

PRESENTACIO EQUIPS CLUB HANDBOL IGUALADA

Diumenge pasat el Club Handbol Igualada va fer la seva presentació, va ser un dia complet, al matí es va organitzar la 14 trobada Handbolicat, coincidint amb la marató de TV3, a la vegada vem tenir a la selecció catalana infantil entrenant al nou pavelló de Les Comes, entrenament que va acabar amb un partit entre el nostre cadet i la selecció.

A la tarda era el moment esperat, un pavello ple on fins i tot es van haver d´habilitar cadires degut a la gran afluencia de públic que s´esperava, era el escenari ideal per que  tots, jugadors, familiars junta…..ens trobessim per poder presentar un per un tots els nostres membres, 17 equips en total i més de 210 jugadors era tot un goig veure una auténtica marea groga i blava  a sobre de la pista, era el dia del nostre gran club.

Després dels parlaments de les autoritats vem fer una gran foto amb tots els integrants del nostre club jugadors, delegats, entrenadors, junta….

A continuació es va donar pas al “Memorial Manuel Luque”, aquest es el nom que rep el partit que fem coincidint amb la nostra presentació, que enfrontava al nostre senior masculi contra l´Handbol Barberà.

Va ser un dia molt gran pel Club Handbol Igualada.

1,2,3 Club Handbol Igualada!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *