Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Infantils masculí 14 de desembre

LLIGA CATALANA INFANTIL MASCULÍ A

ACADÈMIA IGUALADA C.H.I – 33 /  HANDBOL RIBES – 17

Aquest dissabte l’equip Acadèmia Igualada C.H.I va jugar últim partit d’aquesta primera fase de lliga, en la que el nostres jugadors han quedat com a primer classificat, sense haver perdut cap partit.

Aquest cop vam jugar contra Handbol Ribes: últim classificat. Va ser un partit sense molta historia ja que el nostre equip va ser molt superior, per tant van aprofitar per practicar noves jugades i noves posicions dels jugadors.

El marcador final va ser de 33 – 17.

Ara restem a l’espera del proper sorteig per saber el nou grup i els rivals que ens tocarà a partir d’ ara.

FITXA TÈCNICA:

ENTRENADORS: Enzo Visa i Dani Leon.

JUGADORS: Guillem Cabré, Jan Mateo, Adrià Nogales, Anton Aguilera, Jordi Morales, Quim Amich, Raul Marin, Jan Riba, Sito Menacho, Damià Pou, Marc Velez, Jan Paramona, Alex Arribas. Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.

LLIGA CATALANA INFANTIL MASCULÍ B

CLUB HANDBOL PARETS – 18 / ACADÈMIA IGUALADA CHI B – 16

El dissabte 14 desembre, a les 16:00 hores, al Pavelló Municipal de Parets del Vallès, es va disputar el desè partit de la lliga d’enguany (i final d’aquesta lligueta) entre el Club Handbol Parets i l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils B Masculí.

Tot i perdre per poquet, per 18 a 16 gols, el joc i l’empenta que van dur a terme a la pista del Parets del Vallès els jugadors igualadins ens il·lusiona, i ens dona fe i esperança en el futur.

Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada (Infantil B masculí) van jugar: Xavi Alonso Márquez i Miquel Baró Garcia com a porters i, com a jugadors de camp: Roc Esteve Ramon, Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Eloi Puig Bisbal, Bru Margalef Vilaseca, Guiu Gómez Costa, Jan Rojo Hornos, Lluc Pons Places, Èrik Angel Calopa, Oriol Minguito Mas, Roger Enrich Baya, Martí Aguilera Gabarró, i Biel Noguera Díaz, ben dirigits per l’entrenador Edgar Marí Esclusa. La mare delegada va ser novament la Maria Jesús Garcia Ruiz. No han pogut venir ni l’entrenador Pol Calvet Porta, ni el pare delegat Xavier Alonso Luquero.

Passades les Festes de Nadal, de Sant Esteve, d’Any Nou, i de Reis s’iniciarà una nova lligueta (amb equips nous). Desitgem veure als jugadors igualadins lluir orgullosos la samarreta del Club Handbol Igualada tal i com ho han fet, amb empenta, il·lusió, i esperem que amb més encert en els nous partits del nou any 2020 que aviat estrenarem.

Força Igualada !

Bones Festes de Nadal a tothom !

Un camí més per aprendre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *