Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cadet femení: a 9 gols de la victòria

LLIGA CATALANA CADET FEMENÍ

AIXAM CHI – 24 / CLUB HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ – 33

Llàstima, hem perdut amb tota claredat el derbi comarcal, les nostres jugadores no han sabut païr la responsabilitat de jugar com a amfitriones i saber que aquest era un partit diferent per la rivalitat entre els dos equips, però la veritat és que s’han bloquejat i han estat una caricatura de l’equip que són, perquè això es així, son molt millors del que han demostrat avui.

Al contrari, l’equip visitant ha sortit amb l’actitud necessària per enfrontar aquests partits, amb tensió, intensitat, concentració i ràbia, mossegant cada pilota i celebrant cada gol com si fos el d’una final de Champions, aquesta ha estat la principal diferència: elles volien guanyar i nosaltres hem vist passar el partit de reüll.

Han guanyat sense pal·liatius ni excuses, han estat millors des del principi, sempre amb avantatge al marcador i amb una superioritat incòmode de veure. Les nostres han estat fent l’acordió durant tres quarts del partit, amb desavantatges d’entre 2 i 5 gols, però els últims quinze minuts han baixat els braços i han deixat de lluitar, amb transicions a l’atac sense convicció ni claredat i vorejant el passiu, costant-nos un món marcar algun gol, i en canvi rebent gols en ràpids contraatacs que han fet que la diferència anés creixent.

L’actitud d’aquests darrers minuts si que mereixen una reflexió i conversa al vestidor, que de passada s’ha de dir que és el lloc on s’ha de xerrar i motivar, igual que els entrenaments són el lloc per aprendre, perquè finalment jugues com entrenes, i de cara al que ens espera a la segona fase, o millorem en tots els aspectes o trobarem a més d’un Vilanova del Camí que ens faci posar vermells.

Ara toca recuperar els ànims, perquè no tinc cap dubte que les noies estan dolgudes pel resultat i el joc, i cal millorar i mirar endavant, no hi ha cap altre sortida.

Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

FITXA TÈCNICA:

ENTRENADORS: Sergio i Angel

JUGADORES: Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Núria, Carlota, Melat, Amelie, Rebecca, Claudia i Emma.

DELEGATS: Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *