14ª Trobada HANDBOLICAT

14ª TROBADA HANDBOLICAT

Diumenge pasat el Club Handbol Igualada va organitzar la 14ª trobada handbolicat d’Igualada coincidint, com ja és habitual, amb la marató de TV3. Més de 200 participants van donar-se cita a les Comes amb equips de diversos llocs de Catalunya de categoria pre-benjami fins aleví. 

I com ja és també habitual vem organitzar un torneig on van jugar dos equips nostres «special», els dragons de la associació Acell i l’equip del TEB.

Un matí solidari on el resultat era el menys important i si les ganes de passar-ho bé i de ben segur que va ser aixi.

Volem agraïr a Carol Automatismes Igualada  la seva col.laboració en aquest event solidari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies