Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória amplia de l’infantil masculí A

1ERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

 

CH.PALAUTORDERA – 17 ACADÈMIA IGUALADA CHI – 41

Aquest diumenge l’ Acadèmia Igualada CHI, ha jugat un altre gran partit, on hem pogut veure un equip amb una molt bona defensa i un atac molt associatiu, que no ha deixat en cap moment que el rival pogués lluitar pel triomf.

El partit ha començat igualat, on els igualadins han anat de seguida per la victòria, dominant en el marcador en tot moment, però només amb una avantatge de dos gols, així ha transcorregut gaire bé tota la primera part fins que arribar els últims deu minuts on l’equip, ha pujat una marxa més i ha aconseguit fer una parcial de 0 a 6 gracies a una defensa perfecta, i un atac demolidor i d’ un marcador de 6 – 8 a acabar la primera part amb un 8 – 16.

La segona part ha començar igual que la primera, amb els Igualadins en versió demolidora, i fent un altre parcial de 0 a 5 posant el marcador en un 8 – 21 en el minut 5. A partir d’ aquí l’ Acadèmia Igualada CH, ha dominat el partit el seu gust ampliant la diferencia de gols, i controlant els atacs del equip rival. Així el partit a acabat amb el resultat de 17 – 41.

Un altre victòria que continua amb la ratxa d’ invictes que portem en aquesta primera fase de lliga, amb un joc cada vegada més treballat i més perfecte.

L ‘ equip esta format per ; Guillem Cabré, Jan Mateo, Jan Riva, Adrià Nogales, Anton Aguilera, Jordi Morales, Damià Pou, Jan Parramona, Marc Velez, Raul Marin, Gabi Cuevas, Alex Arribas. Dirigits per Enzo Visa i Dani Leon.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *