Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partits molt disputats pels equips infantils femenins

1ERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ

CH VILANOVA DEL CAMI 16 ACADÈMIA IGUALADA CHI A 16

PARTIT MOLT COMPETIT

Hem arribat a un dels partits més disputats de la temporada. Dos equips amb un bon nivell d’handbol que ho han demostrat amb el que hem vist sobre el blau, igualtat des del primer moment en que les alternances en el marcador han estat constants, on les defenses s’han imposat als atacs. Una primera part que s’ha arribat amb el Vilanova un gol per sobre i que la segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica. Una embranzida d’última hora, ja que les igualadines perdien de dos a tres minuts del final, han permès deixar el marcador en un empat a 16 que ha estat just pel que s’ha vist a la pista.

Animar a seguir persistint i millorant en el treball diari.

 

Per CH Igualada_ Acadèmia Igualada van jugar :

Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Badia, Iona Gàmez, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ruth Lopez, Ona Fuster. Emma Galan,Tilda Farrés. Vinyet Gumà.

 

Entrenadora: Olga Nuñez,

Adjunts: Isaac Castro, Guillen Nuñez.

 

ACADÈMIA IGUALADA CHI B 17 CH VILANOVA I LA GELTRU 23

 

CAL SEGUIR LLUITANT

Aquest podria ser el resum d’un fluix partit de l’ Igualada a casa.

Les vilanovines van imprimir un caràcter guanyador i ràpid. En l’inici de la primera part, de ben segur, deurien recordar la gran segona part de l’ Igualada en la seva visita a ca seva, on la gran defensa i una gran actitud, va estar a punt de capgirar el matx. Per aquesta raó, van actuar amb un caràcter inicial i van guillar, ja en el marcador. Tot i l’envestida inicial, les locals no es van amagar i el resultat al final de la primera part així ho reflecteix: 9 a 14.

A la segona part, tot va seguir igual o pitjor per les locals. Desenfocades, no podien amb el mur de contenció de les noies de La Geltrú. Les locals seguien intentant entrar per el mig de la defensa, i això, va ser una empresa difícil. Necessitem un gran angular. Molta impotència de les igualadines, per no poder capgirar el matx. Nervis i desesperació.. Resultat final: 15 a 26. Cal felicitar al Vilanova i la Geltrú per la seva victòria. Agrair la presència i l’esforç de les nostres alevines.

El marcador va reflectir el resultat del partit, tot i que, en vàries ocasions, va fallar. Cal demanar que els tècnics ho revisin.

Van jugar:

Júlia Torner a la porteria. Berta Granado també portera, no va poder jugar per problemes físics.

Equip de camp format per: Júlia Cónsul, Isabel Domenjo, Jana Font, Marta Elvira,  Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Isona Llansana, Montserrat Aguilar, Helena Díaz, Sara Casanou, Carla Quiñones

Entrenador i segon entrenador: Enzo Visa i Sergi Callejas.

Delegats: Iolanda i Rafel.

Agrair la implicació de l’staff.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *