Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Un altre partit cómode del cadet femení

PRIMERA CATALANA CADET FEMENÍ

 

CH BALSERENY – 16 AIXAM CHI – 45

 

PARTIT FACIL

 

Bon partit de les nostres jugadores a Balsareny. De nou ha estat un partit fàcil, sense gaire història ni complicacions, però s’ha de dir que en aquesta ocasió hi ha hagut minuts a la primera part que han estat de molta qualitat. Ens ho hem passat bé, però trobo a faltar més competitivitat, perquè quan guanyes amb aquests marges de diferències no serveix ni al guanyador ni al perdedor. El proper partit serà enfront a l’únic equip que ens pot complicar la victòria, el Club Handbol Vilanova del Camí, i espero que per llavors tinguem a totes les jugadores en forma i sense lesions. Som conscients que fins la segona fase aquesta serà la dinàmica dels partits que resten, amb l’excepció ja esmentada, però estic segur que les jugadores no perdran la motivació ni les ganes per enfrontar-los. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Júlia Ars, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Núria, Carlota, Melat i Rebecca

Entrenador/a: Sergio i Angel

Delegats : Jerson

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *