Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cróniques partits cadets masculins 30 de novembre

LLIGA CATALANA CADET MASCULÍ

 

  1. ESPLUGUES 43 – JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A CHI 32

 

AVANTATGE PROGRESSIU

 

Partit encallat per part de l’equip igualadí que va cedir el domini a l’equip contrari en diferents moments acumulant la diferència final.

Es pot dir que el punt feble de l’equip va estar a la defensa. Aquesta feblesa va venir provocada en part pels atacs ràpids de l’Esplugues  i per les jugades dinàmiques dels seus jugadors que repetidament trobaven els espais de la defensa.

Tot i que en diferents moments del partit semblava que l’equip reprenia un joc més intens i donava el contrapeu, la reacció local i els encerts del seu porter tornaven a marcar el ritme.

Remarcar la tornada de Hugo Cazorla a l’equip i esperar la recuperació de la recent baixa (Oriol Cirera) i de les dues anteriors (Àlex Pajuelo i Roger Trull).

Alineació: Aniol Gumà, Hugo Cazorla, Jan Tardà, Joan Valentí, Noel Badia, Oriol Pou, Pol Solís, Raul Cáceres, Santi Cuevas i Xavier Malpartida.

 

 

Entrenadors: Nil Subirana

 

 

1ERA CATALANA CADET MASCULÍ

 

JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ B 30  CH SANT ESTEVE SESROVIRES 53

 

PARTIT PER OBLIDAR

 

Així podríem definir el partit dels nois del Cadet Masculí B JORBA SOLÀ d’ aquest dissabte al pavelló nou d’ Igualada. S’ enfrontaven a l ’handbol Sant Esteve en un partit que priori havia de ser igualat. La realitat, però, va ser un altre. Una primera part dels igualadins on van estar perduts des del xiulet inicial i on es van veure totalment sobrepassat pel rival. Amb poques idees, amb errades innecessàries, sense ritme i sense saber reaccionar. Al minut 11 de partit el rival ja havia marxat en el marcador per mes de 10 gols i la reacció dels Igualadins era inexistent. Al descans es va arribar amb un resultat de 9 a 27. M’ atreveixo a dir que ningú dels espectadors allà presents i que han vist jugar l’ equip en altres ocasions s’ acabava de creure el que s’estava veient sobre la pista.

 

A la represa, el joc, l’ actitud i la intensitat van ser unes altres i van poder jugar tota la part cara a cara amb el rival, i tot i que capgirar el marcador era una tasca pràcticament impossible, si mes no van ser capaços de no abaixar els braços i lluitar fent un resultat en aquest segona part de 21 a 26. En condicions normals aquesta hauria estat la tònica del partit, però encara no sabem que els hi va passar a la primera part on era un equip desdibuixat.

 

Cal animar i motivar aquest equip perquè treguin el millor que tenen. Som conscients que aquesta primera fase es complicada però s’ ha de sortir a per totes des d’un principi. No ens agrada veure’ls a la pista amb cares d’ angoixa i de no entendre res. Qualitat en tenen de sobres cal doncs, no oblidar-ho!

 

Gracies aquesta setmana al Jugador de l’ Infantil Anton Aguilera per venir a ajudar a l’ equip.

ANIMS, FORÇA I SEMPRE ENDAVANT

 

JUGADORS: Aniol Gumà, Guerau Llansana, Arnau Vargas, Jaume Magaña, Xavier Malpatida, Pol Alonso, Ferran García, Jordi Morales.

PORTER: Aitor Doncel I Jan Tarda

ENTRENADORS: Agustín Vázquez i Laia

DELEGATS: Iolanda Gandia, Paco Alonso.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *