Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cara i creu pels equips juvenils del club

1ERA CATALANA JUVENIL MASCULÍ

 

HANDBOL FORNELLS 23 – AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA 15

 

SENSE RUMB

Com sempre en terres de Girona, desplaçament llarg , arribem adormits i mandrosos, partit perdut en els 15 primers minuts, 5-0, 7 gols a la mitja part.

Res a dir, seguim sense rumb, no ho donem tot i tan ens fa perdre la categoria, com no, serem a segona i a acabar la temporada, fem un partit memorable contra OAR, i no competim contra Fornells, no s’entén i cada cop costa mes de tirar endavant.

Ànims i a seguir treballant

Entrenats per David , staff tècnic Cèsar Callejas.

Varem jugar amb: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez ,Sergi Noguera, Lluc Farrés, Gil Farrés, Dimas Fruitós ,Bernat Bisbal.

 

 

1ERA CATALANA JUVENIL FEMENÍ

 

CH SANT ESTEVE SESROVIRES – 26 AUTO ESCOLA PALLARS CHI – 30

 

UN ALTRE VICTORIA PER LES JUVENILS

 

Un altre victòria de les nostres juvenils en un partit en que han pogut perdre en els últims minuts per les precipitacions en el joc, unes precipitacions que durant gran part del partit ha sigut la tònica del joc del nostre equip.

El partit ha començat molt igualat tant pels encerts com per les pèrdues de pilotes dels dos equips. Cap dels dos podia, ni sabia com controlar el tempo del partit amb moltes precipitacions, i moltes pèrdua de pilotes en la passada, semblava que cap dels dos volia guanyar el partit, i no ha sigut fins el final de la primera part quant les Igualadines han posat una mica més de pausa en el atac, i han pogut marxar en el marcador amb una diferencia de 4 gols deixant el resultat en un 12 – 16.

La segona part ha sigut la mateixa tònica que la primera amb l’ única diferencia que l’ avantatge que portava l’equip Auto Escola Pallars CHI els ha servit de coixí fins gaire bé les acaballes del partit, on el partit s’ha tornat boig i l’equip rival ha retallat diferencia posant en el marcador el resultat de 24 – 25 gracies a un parcial de 4 a 0, a falta de dos minuts per acabar el partit. Han sigut moments de molts nerviosisme per part de les Igualadines que no podien posar la pausa que requeria el joc, i sort que el rival els hi ha passat el mateix. Han proposat una defensa individual en tot el camp i les nostres jugadores no han sabut contrarestar-la, fins que una jugadora veterana ha agafat la pilota i anat a buscar ella sola el gol en una jugada individual.

Aquí ha acabat el partit, i en els últims segons hem pogut ampliar la diferencia deixant el marcador en un 26 – 30.

L ‘ equip Autoescola Pallars, el formant; Xénia Mendez, Martina Morales, Martona Segura, Carla Carbo, Marta Lopez, Elia Dueñas, Ari Gonzalez, Duna Marchante, i les cadets; Julià Ars, Erika Chia, Mèlat Olive i Aina Hornas. Dirigides per Roger Calzada i Max Segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *