Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil masculí A consolida el liderat a la lliga

1ERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

 

ACADEMIA IGUALADA CHI – 38 CH PARDINYES – 18

 

CONSOLIDANT EL LIDERAT

Els infantils A ha aconseguit un altre victòria, amb aquesta victòria s’ asseguren acabar líders en aquesta primera fase de la lliga.

El partit va començar força igualat amb els dos equips intentant fer el seu joc. Els Igualadins van estar molt encertats en defesa, sense deixar que l’equip rival pogués realitzar cap atac amb comoditat. En atac els nostres jugadors els va costar una mica entrar el partit, no van estar gaire bé, ja que volien fer atacs molt ràpids sense elaborar gaire les jugades. No va ser fins el minut 20 de la primera part que van canviar aquesta dinàmica, i va ser llavors quant l’equip va jugar els seu millor joc i va aconseguir marcar diferencia el marcador amb un parcial de 8 a 0 deixant el resultat de la primera part amb un 17 – 6.

La segona part va ser millor que la primera, ja que van continuar la evolució del joc, i van estar molt encertats en els atacs i la defensa va estar igual de bé que la primera i fins i tot molt més intensa, deixant l’equip rival sense cap oportunitat de poder canviar el signe del partit.

El marcador final va ser de 38 – 18 un gran resultat per un gran equip, que ja resta a l’ espera de jugar l’ últim partit d’ aquesta primera fase, i veure el sorteig de la següent com a primers classificats.

L’ equip Acadèmia Igualada esta format per : Guillem Cabré, Jan Mateo, Jordi Morales, Adrià Nogales, Anton Aguilera, Jan Paramona, Raul Marin, Damià Pou, Jan Riba, Alex Arribas. Dirigits per Enzo Visa i Dani Leon.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *