Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória treballada del Cadet Masculí B

 

1ERA CATALANA CADET MASCULÍ

 

M0NTMELÓ 34- JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ B 42

 

VICTORIA DEL CADET MASCULÍ B

 

El dissabte a la tarda, els nois del Cadet Masculí B JORBA SOLÀ, és van sumar als actes de suport a la família de la Iona Gámez fent un minut de silenci per demostrar que la família no està sola i que la vida continua malgrat les adversitats. ÀNIMS FAMILIA I ENDEVANT.

 

Seguidament és va disputar el partit amb al victòria dels jugadors de l’ Igualada, que va suposar un estímul per continuar lluitant, però que va deixar clar que si no dones tot des del primer moment les coses és poden complicar.

 

La primera part és va saldar amb un resultat de 17-20, a favor dels anoiencs, però que va deixar en evidència que si no estàs prou despert i concentrat en la feina els altres si que ho fan, i això explica aquest resultat que mostra clarament que tot i ser superiors no aconseguien traslladar-ho al marcador.

 

La segona meitat, continuava de la mateixa manera, tot i que al final el resultat va donar tranquil·litat per jugar una mica millor. Cal seguir treballant per donar en cada partit tot allò que s’entrena i que fa que al final els marcadors deixin palesa aquesta teòrica superioritat.

 

Agraïm el suport del jugador de l’Infantil Jordi Morales per la seva ajuda en aquesta convocatòria.

ANIMS I FORÇA.

 

JUGADORS: Aniol Gumà, Guerau Llansana, Arnau Vargas, Jaume Magaña, Xavier Malpatida, Pol Alonso, Ferran García, Jordi Morales.

PORTER: Aitor Doncel.

ENTRENADORS: Agustín Vázquez.

DELEGATS: Iolanda Gandía, Paco Alonso.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *