Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

N’hi faltava un

1ERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ

 

ACADÈMIA IGUALADA CHI A 36 – CH VILANOVA I LA GELTRÚ 12

 

N’HI FALTAVA UN

 

Setmana molt trista al nostre club, i concretament a l’ Infantil Femení. Per causes accidentals la Iona va perdre el pare, situació que ha marcat el devanir de la setmana. Una setmana envoltada d’emocions tristes que fan encara més fort el grup. Totes fent-li costat, suportant el dolor compartit de la pèrdua del Jose, un gran aficionat que sempre estava al costat de l’equip. Aquest buit també l’hem sentit a la grada, el partit va voler ser un encontre d’homenatge i suport a la família i recordant la seva absència en tots moments. El resultat deixava de tenir importància, el fet veritable és que tothom va tenir un record per una cadira buida, un record que ens ajudarà a seguir treballant en la nostra vida.

 

Tot i així les jugadores van fer un bon partit que es va culminar amb una victòria davant d’un rival assequible.

Per CH Igualada_ Acadèmia Igualada van jugar :

Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Badia, Iona Gàmez, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ruth Lopez, Ona Fuster. Emma Galan, Tilda Farrés

 

Entrenadora: Olga Nuñez,

Adjunts: Isaac Castro, Guillen Nuñez.

 

 

 

ACADÈMIA IGUALADA CHI B 17 – CH VILANOVA DEL CAMÍ 23

 

QUI LA SEGUEIX L’ ACONSEGUIX

Aquest seria el resum d’un partit emotiu. On al començar es va fer un minut de silenci en suport a la família de la Iona, on es va poder llegir una pancarta on hi deia: ‘t’estimem Iona.’

Els primers minuts la lluita es reflectia al marcador, partit igualat al començament, però a partir del minut 10 les noies del Vilanova van marxar en el marcador, fins arribar a la mitja part amb un resultat de 6 a 11 a favor de l’equip vilanoví.

A la represa, la intensitat de l’ Igualada, va sorprendre a tots. Bones jugades, passis ben fets, contra atacs amb gol, i una defensa que va aturar tots els intents del Vilanova. El marcador ho reflectia i l’ Igualada anava escurçant la diferència, fins a arribar a estar dos per sota.

Finalment, la pressió i el fet de veure’s que podien, van acabar amb una reacció del Vilanova i la victòria final d’aquestes. El resultat final així ho va reflectir, 17 a 23. Només cal felicitar a les guanyadores.

Cal agrair les noves incorporacions que fa poc, es van apuntar al CHI, així podrem gaudir de mes nenes, mes competitivitat, i poder seguir creixent com a club. Agrair també a les alevines que partit rere partit, sempre ens ajuden i volem que segueixi sent així. Entre totes, farem un club gran, i amb temps un gran club.

Van jugar:

Porteres, Berta Granado i Júlia Torner.

Jugadores de camp: Míriam Farré, Núria Borrega, Isona Llansana, Jana Font, Marta Elvira, Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Montserrat Aguilar, Míriam Muñoz, Helena Díaz Sara Casanou

Staff, Enzo Visa com a coach, Sergi segon coach, i com a Delegats, Rafel Díaz i Virgínia Martínez.

Agrair la feina de l’staff i els delegats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *