Bon partit amb concentració i esforç del Cadet masculí A

LLIGA CATALANA CADET MASCULÍ

 

JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A CHI 38   – OAR GRACIA SABADELL A 32

 

CONCENTRACIO, ESFORÇ I BONA ACTITUD

 

El dissabte vam poder veure un partit seriós per part de l’equip igualadí amb treball constant, persistència i mínimes pèrdues de pilota.

Es va començar el partit amb jugades assajades i bones fixacions en atac aprofitant la superioritat aconseguida. La defensa tot i enfrontar-se a jugadors de major envergadura va plantar cara i va persistir. Malgrat la pressió constant de l’atac es va arribar a la mitja part amb avantatge de dos gols per part de l’equip local.

A la segona part l’OAR va tornar amb molta intensitat i va aconseguir imposar-se en alguns moments però les accions encertades de l’equip i la implicació amb què es va jugar finalment va fer que el resultat del partit es decantés a favor de l’equip igualadí.

Alineació: Adrià Nogales, Jan López, Jan Tardà, Joan Valentí, Noel Badia, Oriol Cirera, Oriol Pou, Pol Solís, Raul Cáceres, Santi Cuevas i Xavier Malpartida.

Entrenadors: Nil Subirana i Marc Muntané

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies