Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória amplia del juvenil femení

1ERA CATALANA JUVENIL FEMENÍ

 

AUTOESCOLA PALLARS CHI – 48   CH CERDANYOLA – 23

 

Aquest diumenge l’ equip juvenil femení Autoescola Pallars CHI va jugar un partit molt còmode tant en joc com en resultat, ja que l’equip de Cerdanyola en cap moment va presentar un problema per l’equip Igualadí.

En els primers deu minuts del partit ja és va veure que les Igualadines eren molt superiors a l’equip rival, i amb un parcial de 10 a 1 ja dominaven en el marcador i en el joc.

Amb aquesta diferencia de gols la va mantenir fins el final de la primera part, deixant el marcador amb un 23 – 12.

La segona part va ser una copia de la primera, i fins i tot va millorar per les Igualadines, ja que el Cerdanyola va baixar els braços per la impotència de no poder contrarestar el joc del l’ equip Autoescola Pallars CHI.

El partit va acabar amb el resultat de 48 – 23, molts gols de diferencia que ens pot ajudar al final del campionat per la classificació en cas d’ empat amb els equips que ens jugarem el top 4.

L ‘ equip Autoescola Pallars esta format per: Martina Morales, Xénia Mendez, Martona Segura, Carla Carbo, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Marta Vargas, Mireia Monleon i en aquest partit amb les cadets; Julià Ars, Erika Chia, Nuria Garriga, Mèlat Olive. Dirigits per Roger Calzada i Max Segura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *