Bon partit del juvenil masculí front un rival durísisim

1ERA CATALANA JUVENIL MASCULÍ

 

AUTOESCOLA PALLARS C.HANDBOL IGUALADA 25 – OAR GRACIA 24

 

VICTORIA D’ EQUIP

Molt bon partit dels nois, davant d’un rival duríssim, que en el partit d’anada ens va passar per sobre, i que aquest cop, el vam saber igualar en defensa, molt efectius en atac, i una porteria enorme.

Bon treball de tots, molt concentrats i no entrant en el jocs de protestes ni en males accions, híper motivats, molt junts i treballadors, així si que podem aconseguir la classificació.

Res no pot superar la trista pèrdua, de la nostra companya Iona, per tant, donar-li una enorme abraçada per a ella i la seva família.

Ànims i a seguir:

Entrenats per : David, i Lalo staff tècnic, Dani i Cèsar

Vàrem jugar amb: Dani Leon, Eric Perianes, Sergi Callejas, Edgar Marí, Marc Muntané, Agustín Vázquez ,Sergi Noguera, Bernat Bisbal, Lluc Farrés, Gil Farrés, Dimas Fruitos, Isaac Castro, Pol Calvet, Jose Carlos i Guillem Nuñez.

 

foto: Susana Santos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies