Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil masculí A continua invicte a la competició

1ERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

 

CH SANT JOAN D’ESPÍ 27 – ACADÈMIA IGUALADA CHI A 35

 

VICTORIA I LIDER INVICTE

 

Aquest diumenge l’equip infantil Acadèmia Igualada CHI van jugar un partit important, perquè jugàvem contra el segon classificat rival directe per aconseguir el lideratge del grup.

El partit va començar molt igualat tant en joc com en el marcador, amb els dos equips fent un joc molt ràpid i intens en defensa i en atac, sense que cap dels dos pogués controlar el joc. No va ser fins el minut 8 de la primera part que el nostre equip no va poder manar en el marcador i agafar diferencia de dos gols, 8 – 10. Aquesta diferencia la va mantenir durant tota la resta de la primera part, fins i tot augmentar-la a cinc, gracies a que l’equip va encadenar una estona de bon joc. Així la primera part va acabar amb el resultat de 15 – 20 a favor dels Igualadins.

La segona part va començar molt boja, l’ equip Acadèmia Igualada CHI va sortir una mica descontrolat, amb moltes precipitacions en atac, i amb la defensa sense la intensitat que havíem vist a la primera part, l’ equip rival és va contagiar d’aquest joc, durant molts minuts, el partit no tenia cap control, per sort, la diferencia de gols que portàvem a la primera part ens va servir de coixí, augmentant-lo fins a 8 gols, i no vam patir en cap moment pel resultat, tot que al final del partit vam tenir una ratxa de 5-0 que va fer que el nostre entrenador demanés temps mort, i posés ordre el joc, i vam acabar el partit dominant un altre cop el marcador i el joc, i deixant el resultat final amb un 27 – 35.

Amb aquesta victòria, ens quedem a una només per acabar líder del grup en aquesta fase, i així poder jugar la segona fase per lluitar pel campionat.

 

L’Equip Acadèmia Igualada està format per: Jan Mateo, Guillem Cabré, Jordi Morales, Antón Aguilera, Adrià Nogales, Raul Marin, Damià Pou, Jan Riba, Quim Amich, Alex Arribas, Jan Parramona, Gabi Cuevas. Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *