Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El sènior masculí no pot guanyar a Sarrià de Ter

UE SARRIÀ 28
FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA 25
Partit jugat el dissabte 16-11-2019 A Sarrià de Ter.

Desplaçament a Sarrià de Ter el passat dissabte per jugar en la 7a. jornada de Lliga contra el UE Sarrià.

En l’inici del partit l’Igualada ha dominat el joc fins als primers 20 minuts. Una bona defensa combinada amb atacs efectius permetia a l’igualada anar al davant en el marcador, tot i que els darrers minuts de la primera part els gironins s’han avançat quelcom en elmarcador, el joc dels igualadins es veia sòlid i per poder remuntar el 16 a 14 a la segona part.

En la represa l’evolució del partit no ha estat bona pel CH Igualada. El joc dels igualadins no ja estat tan bé com en la primera part i amb molts errors en atacs i contraatacs la UE SARRIÀ ha continuat pel davant en el marcador i ampliant la distància fins a 5 gols al minut 50 (26 A 21). Quedaven 10 minuts i el partit estava molt complicat pels Igualadins. En aquests minuts l’esforç del conjunt de l’anoia ha estat visible perquè han recuperat quelcom el partit però no ha servit de res.
Final 28 a 25 merescut per l’ UE SARRIÀ.

FITXA TÈCNICA:
Entrenador : Pol Cantero
Porters : Jordi Bermejo (6 aturades) i Martí Méndez (13 aturades)
A la pista:
Oscar Visa (7) Esteban Lezama,Mark Frenedoso (3) Marc Espinagosa, Arnau Capitán (5), Xavier Oliva (2), Max Segura (1), Jordi Grado (4), Sergi Garcia (4) i Dani Fons.

Pròxim partit a Igualada contra l’Handbol Parets.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *