Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cróniques equips juvenils 16 17 novembre

1ERA CATALANA JUVENIL MASCULÍ

 

CE CASTELLDEFELS 33 – AUTOESCOLA PALLARS C.HANDBOL IGUALADA 29

 

Pista complicada amb deutes pendents del partit anterior, començament igualat , però ens estaven esperant, molt intensos i rapidíssims atacant i creant molts problemes defensius, provocant molts penals en contra, uns 15 en total del partit.

La segona meitat els primers minuts adormits, van marxar en el marcador, però vam treballar millor, mes juntets i atents, vam fer un bon parcial, i vam reaccionar prou be, però massa tard per remuntar.

La banqueta del Castelldefels ho protestaven tot, ho celebraven tot, fins i tot una pilota tallada, com si fos un gol, la graderia plena de Sèniors del club, molta força i molt complicat guanyar així.

 

Ànims i a seguir:

Entrenats per David , staff tècnic Dani Leon

Varem jugar amb: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Mari, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez ,Sergi Noguera, Jose Carlos, Lluc Farrés, Gil Farrés, Dimas Fruitós ,Bernat Bisbal.

 

1ERA CATALANA JUVENIL FEMENÍ

 

CH VILAMAJOR 17 – AUTOESCOLA PALLARS CHI 23

 

GRAN VICTÒRIA DE LES JUVENILS I ‘SORPASO’ A LA LLIGA

Dissabte l’ equip autoescola Pallars CHI va visitar la pista del segon classificat, amb l’idea de guanyar i així poder desbancar d’ aquesta posició el Vilamajor i ocupar la seva plaça i posar-se només a una victòria del líder que en aquesta jornada havia empatat.

Va ser un partit molt intens, on un altre cop la nostra defesa va jugar amb molta intensitat i molt bé posicionades a la pista, evitant gaire bé tot el partit els atacs del equip rival. En atac no vam estar tant bé com en defensa, ja que moltes vegades jugaven amb precipitacions, sense elaborar els atacs, i amb pèrdues de pilotes per mals entregues entre les jugadores igualadines, tot i així en la major part del partit van poder arreglar aquest errors i van controlar el marcador en tot moment, anant sempre per davant.

Amb aquesta victòria, s’aconsegueix arribar a la segona posició i podem començar a pensar que aquest equip pot quedar entre les quatres primeres posicions que donen accés al top 4 del final de lliga.

L’ equip autoescola Pallars CHI està format per; Martina Morales, Xénia Mendez, Alba Camañez, Martona Segura, Ari Gonzalez, Carla Carbo, Karen Garcia, Elia Dueñas, Duna Marchante, Mireia Monleon. Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *