Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victòria plàcida del Cadet Femení

1ERA CATALANA CADET FEMENÍ

 

Lloc : Dissabte 9 de novembre de 2019 a les 20:00 hores, Pavelló MontAqua – Santa Margarida de Montbui

 

CH MONTBUI – 26 AIXAM CHI – 40

 

VICTORIA TRANQUILA A MONTBUI

Després de l’emoció de la setmana passada em tornat a tenir un partit tranquil i còmode. Les noies han jugat de manera seriosa, sense donar oportunitats a les contràries ni ensurts als aficionats del nostre club. Ha sigut un partit que ha permès donar un temps per igual a totes les jugadores, realitzant una rotació continua que ha aconseguit mantenir un ritme alt sense que es notes el cansament. Cal fer esment que en aquesta ocasió també han participat jugadores de l’equip infantil, i la veritat és que ho han fet molt bé i han demostrat que ens poden ajudar molt si ens fes falta al llarg de la competició. Pel que fa a l’anàlisi del partit cal dir que ha estat similar als altres enfrontaments, però crec que en aquesta ocasió hi ha hagut més encert en les transicions ofensives, i a la vegada s’ha aconseguit mantenir la pressió alta en defensa com fins ara. El pitjor ha estat la lesió de la nostra capitana que s’ha fet mal a l’espatlla, esperem que tornis aviat Júlia, ànims i recuperat. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Amelie, Núria, Carlota, Melat i Rebecca

Entrenador/a: Sergio i Angel

Delegats : Jerson i Jordi

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *