Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victòria de les alevines a molins de rei

ALEVI FEMENI

 

MOLINS DE REI 6 – ACADÈMIA IGUALADA CHI 10

 

NOVA VICTRIA DE LES ALEVINES

Aquest dissabte hem pogut tornar a gaudir d’un partit intens de les Alevines del Club Handbol Igualada. Van jugar el dissabte dia 9 a Molins de Rei, contra un equip que ens va fer patir i córrer de valent!

La primer part, molt intensa, acabava amb una victòria ajustada de les nostres noies. La segona, també guanyada, va ser una mica més tranquil·la. La tercera trepidant… ritme alt i intensitat per les dues parts, però també vençuda pel nostre Igualada. Va ser la darrera part la que es va em portar l’equip local. Probablement les nostres noies van pagar el fet de ser menys i tenir menys canvis enfrontant-se a un equip amb moltes nenes i que porten una activitat física intensíssima durant tot el partit… Van haver de córrer moltíssim i no baixar el ritme en cap moment! I totes, tret de l’Aida portera que en va parar unes quantes, van fer com a mínim un gol!!

Un gran partir. Amb resultat 6-10 i, i per tant, amb victòria cap a casa.

Seguim gaudint veient-vos créixer!!! Endavant, Alevines!

 

Jugadores: Marta, Mariona, Aina, Aida, Júlia, Isabel, Míriam i Nuria.

Entrenadors: Sergio i Enzo

Delegada: Virgínia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *