Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partit molt intens del juvenil femení que s’endú la victòria

1ERA CATALANA JUVENIL FEMENÍ

 

AUTOESCOLA PALLARS C.H.I -19 C.H VILANOVA DEL CAMÍ – 14

 

PARTIT MOLT INTENS AMB VICTÒRIA DE LES IGUALADINES

El dissabte, vam poder gaudir d’ un derbi el pavelló Les Comes, on s’ enfrontaven dos equips que estan lluitant pels primers llocs de la classificació, un derbi que va ser molt intens i amb pocs gols, gracies a les defenses que van estar molt bé posicionades i en molts moments dures que no deixaven realitzar llançaments a porteria.

El partit va començar amb molt respecte dels equips, cap dels dos volia fer cap error, i això feia que el joc fos molt lent i sense cap opció d’ atac per part dels dos, així vam arribar els cincs primers minuts amb un sol gol a favor del Igualada. Aquesta va ser la tònica dels següents minuts, fins arribar el minut 12 amb un marcador de 3 – 2 va ser llavors quant Autoescola Pallars C.H.I va poder fer un parcial de 5 a 0, gracies el seu joc amb els extrem i va poder acabar la primera part amb un resultat de 11 – 6.

La segona part va començar igual que la primera, amb un gol per cada equip en els primers 5 minuts, en aquest moment el Vilanova va canviar la seva tàctica, va començar a tancar molt més la defensa, sense deixar cap forat per l’atac de les Igualadines, ajuntat això amb pèrdues de pilotes i amb un joc més espès per part de l’ Autoescola Pallars, va fer que el Vilanova retallés en el marcador, a apropar-se’n a només 2 gols en el minut 22, 15 – 13. En aquest moment, un temps mort per part del Igualada va poder tallar l’ inèrcia de les Vilanovines, va poder tallar la remuntada, tornant a trobar el joc pels extrems i recuperar la diferencia de 5 gols que havia aconseguir en la primera part.

El resultat final de 19 – 14 mostrar la intensitat del partit i la bona feina que han fet les defenses.

Autoescola Pallars C.H.I van jugar; Xénia Mendez, Martina Morales, Alba Camañez, Martona Segura, Carla Carbó, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Marta Vargas, Mireia Monleon; dirigits per Roger Calzada, i Max Segura.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *