Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Merescuda victória del Cadet masculí de 1ª Catalana

1ERA CATALANA CADET MASCULÍ

 

JORBA SOLA CHI, CADET MASC.B  42 – CH LA SALLE MONTCADA 26

 

VISTÒRIA MERESCUDÍSSIMA

Aquest dissabte el Cadet masculí B del Club Handbol Igualada Jorba Solà, ha jugat a casa contra La Salle Montcada, assolint una victòria merescudíssima, en la que s’han retrobat les bones sensacions de joc, a que tant ben acostumats ens tenia l’ equip. Des del primer minut han anat per davant al marcador, realitzant jugades molt treballades i d’ equip, amb gols espectaculars i aturades molt boniques per part dels porters, tot i que el Montcada intentava remuntar el marcador, els nostres jugadors tenien molt clar que aquest partit se l’endurien cap a casa, finalitzant la primera part amb un avantatge de 22-13.

La segona part, encara ha estat més superior, tot i tenir en algun moment inferioritat numèrica, han recuperat moltes pilotes, i en alguna ocasió amb un parcial de 6 a 0, han continuat lluitant fins a la fi del partit. El seu objectiu, ja no ha estat guanyar, sinó aconseguir un resultat ampli, pel possible “goal average”, finalitzant amb el resultat de 42-26.

Cal destacar la bona direcció per part dels entrenadors, que no han deixat de donar indicacions i ànims als jugadors, i l’esportivitat per part d’ambdós equips, que han fet un joc net i amb molt respecte.

Esperem que aquesta sigui la victòria que necessitaven per continuar sumant. Endavant nois!

 

Jugadors: Ot Palmés, Xavier Malpartida, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Arnau Vargas, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Pou, Anton Aguilera i Adrià Nogales.

Porters: Aitor Donce i Jan Tardà

Entrenadors: Agustín Vázquez i Marc Muntané

Delegats: Paco Alonso, Iolanda Gandia i Pilar Guardiola

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *