Merescuda victória del Cadet masculí de 1ª Catalana

1ERA CATALANA CADET MASCULÍ

 

JORBA SOLA CHI, CADET MASC.B  42 – CH LA SALLE MONTCADA 26

 

VISTÒRIA MERESCUDÍSSIMA

Aquest dissabte el Cadet masculí B del Club Handbol Igualada Jorba Solà, ha jugat a casa contra La Salle Montcada, assolint una victòria merescudíssima, en la que s’han retrobat les bones sensacions de joc, a que tant ben acostumats ens tenia l’ equip. Des del primer minut han anat per davant al marcador, realitzant jugades molt treballades i d’ equip, amb gols espectaculars i aturades molt boniques per part dels porters, tot i que el Montcada intentava remuntar el marcador, els nostres jugadors tenien molt clar que aquest partit se l’endurien cap a casa, finalitzant la primera part amb un avantatge de 22-13.

La segona part, encara ha estat més superior, tot i tenir en algun moment inferioritat numèrica, han recuperat moltes pilotes, i en alguna ocasió amb un parcial de 6 a 0, han continuat lluitant fins a la fi del partit. El seu objectiu, ja no ha estat guanyar, sinó aconseguir un resultat ampli, pel possible “goal average”, finalitzant amb el resultat de 42-26.

Cal destacar la bona direcció per part dels entrenadors, que no han deixat de donar indicacions i ànims als jugadors, i l’esportivitat per part d’ambdós equips, que han fet un joc net i amb molt respecte.

Esperem que aquesta sigui la victòria que necessitaven per continuar sumant. Endavant nois!

 

Jugadors: Ot Palmés, Xavier Malpartida, Guerau Llansana, Aniol Gumà, Arnau Vargas, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Pou, Anton Aguilera i Adrià Nogales.

Porters: Aitor Donce i Jan Tardà

Entrenadors: Agustín Vázquez i Marc Muntané

Delegats: Paco Alonso, Iolanda Gandia i Pilar Guardiola

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies