l’infantil femení B cada dia més a prop de la victòria

1ERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ

 

CH VILANOVA I LA GELTRU 25 – ACADÈMIA IGUALADA CHI 24

 

L’ INFANTIL B CADA DIA MES APROP DE L’ OBJECTIU

Una setmana marcada per les lesions. Així ha estat el partit, amb moltes baixes. Però ple de coratge. Hem descobert una nova portera, i una força de voluntat i entrega per la resta de l’equip. Bona defensa, amb sacrifici i entrega. L’atac ha funcionat prou bé, el resultat així ho reflecteix. Rotacions ràpides de pilota, bon posicionament i encert de cara a porteria. El resultat podia haver estat a favor de l’ Igualada, han fet tot el possible per aconseguir-ho, però cal felicitar a l’equip del Garraf.

El resultat al final de la 1a part era de 11-8 a favor del Vilanova.

El resultat final ha estat de 25-24.

 

Han jugat: Montserrat Aguilar, Míriam Farré, Júlia Cònsul, Isona Llansana, Aleth Claramunt, Marta Elvira, Vinyet Poch , Elena Díaz, Núria Borrega

Entrenadors: Enzo Visa i Sergi.

Delegat: Rafel Díaz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies