Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

partit còmode e intens de l’infantil masculí A

1ERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

 

C.H. RIBES 22 – ACADEMIA IGUALADA C.H.I 40

 

Aquest diumenge, l’equip Acadèmia Igualada C.H.I ha jugat contra el C.H Sant Pere de Ribes un partit que no ha tingut cap història important, ja que els nostres jugadors han dominat en tot moment el partit, i no han patit pel resultat.
El partit va començar amb una sortida fulminant, i no van deixar cap alternativa a l’equip rival. Amb un parcial de 0-8 en els primers 5 minuts han marcat la tònica de tot el partit. Aquesta diferència de gols s’ha mantingut durant tota la primera part, fins hi tot s’augmentat a 11 gols, en el minut 21.

L’equip Acadèmia Igualada, ha mantingut la mateixa intensitat durant la resta de la primera part, la qual ha acabat amb el resultat de 12 – 22.

La segona part ha sigut una còpia a la primera, amb la diferència que l’Acadèmia Igualada C.H.I veient la seva superioritat en el joc, ha aprofitat per fer proves de joc i de posicions dels jugadors per aplicar-les en altres partits. Han jugat amb molt respecte, cap a l’altre equip, veien la seva superioritat. El partit ha acabat amb el resultat de 22 – 40, un marcador que ha de servir per agafar moral pels altres partits que vindran, i que no serà tan plàcid de jugar.

Si busquem una nota negativa, la podem trobar en la defensa, que avui no ha estat tant encertada com altres vegades, segurament perquè en cap moment s’han trobat un equip rival que fes perillar el resultat a favor seu, i estaven molt relaxats.

 

L’ equip Acadèmia Igualada C.H.I està format per: Guillem Cabré, Jan Mateo, Adrià Nogales, Alex Arribas, Jordi Morales, Raul Marin, Quim Amich, Jan Riba i Marc Velez, Damià Pou. Entrenadors; Enzo Visa i Dani Leon

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *