Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon partit tot i la derrota del cadet masculí B

1ERA CATALANA CADET MASCULÍ

 

JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ B 33 – C.H. RIBES 41


BON PARTIT MALGRAT LA DERROTA

El passat dissabte diumenge 2 de Novembre, el Cadet B del JORBA SOLA CHI, va jugar a casa en contra l’ Handbol Ribes, un partit que tot i la derrota va deixar detalls que l’equip va trobant el camí. Els jugadors Igualadins van estar intensos des del primer moment. Aguantant el ritme d’un Ribes que va sortir a per la victòria. Els primers 20-25 minuts de partit van ser molt igualats, amb empat al marcador la major part del temps, a partir d’aquí els Igualadins van començar a notar el cansament. Cal dir que el 70 % de l’equip havia jugat el dia abans amb el Cadet A i això feia que les forces de la majoria dels nostres jugadors es veiessin minvades i més tenint en compte que el Ribes disposava d’una àmplia banqueta que donava un respir continuat als seus jugadors. Amb aquestes es va arribar al descans amb un resultat de 14- 20 a favor del Ribes. La segona part ha començat amb l’equip Igualadí ficat de nou al partit, i no s’han donat per vençuts en cap moment, fins i tot va haver-hi un moment, després d’un 4-0 a favor nostre que semblava que es podia atrapar al rival. Després, i a conseqüència d’algunes pilotes perdudes, d’errades en atac, el Ribes va tornar a escapar-se deixant el marcador en el 33-41 definitiu. Tot i la derrota l’actitud i entrega de l’equip ha estat bona i si segueixen així aviat arribaran els resultats que esperen. Cal destacar en el partit d’aquesta setmana el pas endavant que han fet alguns jugadors assumint més responsabilitat en atac i que donen a l’equip moltes més possibilitats.

 

 

ANIMS I SEMPRE ENDAVANT!

 

Jugadors: Pol Alonso, Guerau Llansana, Ot Palmés, Oriol Pou, Ferran Garcia, Jaume Magaña, Xavier Malpartida, Oriol Cirera i Santi Cuevas

Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà

Entrenadors: Agustín Vázquez i Jana Elvira

Delegat: Paco Alonso i Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *