Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

partits infantils femení de 1ª catalana jugats el 2 de novembre

1ERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ

 

 

  1. VILANOVA DEL CAMI A 16 – CH IGUALADA-ACADEMIA IGUALADA A 25

 

SEGUIM MILLORANT

Dissabte, 10’30. Partit Handbol contra el Vilanova del Camí B. Un encontre força físic en què les rivals van oposar resistència en l’inici de les dues parts, malgrat això les jugadores igualadines van imposar el seu handbol ràpid i consistent per imposar-se de forma clara en el marcador. Bona disposició en el treball i en la circulació de la pilota que en molts moments va superar de forma clara les jugadores del Vilanova

Amb il·lusió i alegria

 

Per CH Igualada_ Acadèmia Igualada van jugar :

Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Badia, Iona Gàmez, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ona Fuster, Ruth Lopez,

Jana Font.

 

Entrenadora: Olga Nuñez,

Adjunts: Isaac Castro, Guillem Nuñez

 

CH IGUALADA-ACADEMIA IGUALADA B 11 C.H. MONTBUI 31

 

MOLT PER TREBALLAR

Partit on les nostres Infantils de primer any arribaven sota mínims a causa de les nombroses lesions que pateix l’equip. I que gràcies a 3 alevines i a la recuperació forçosa d’alguna lesionada, és poder jugar el partit. Aquesta mancança d’efectius va fer que les igualadines sortissin a la pista amb la sensació que poc podrien fer, i amb aquesta actitud va discórrer la primera part. Poques idees, les jugadores molt estàtiques i amb la sensació que el partit els venia gran.

A la segona part, la tònica va ser una altra, i tot i les mancances que encara tenen, es va poder veure un equip més alegre i amb més moviment, atrevint-se a provar coses i entrant a porteria. D’aquesta manera tot i la derrota, les sensacions són que es pot millorar molt, però que evidentment han de ficar totes de part seva. Entrenar fort per poder competir millor. No oblidem que és el primer any que juguen en camp gran, i que tenen moltes coses per aprendre i de potencial en tenen molt. Si treballen bé durant la setmana, tard o d’hora arribaran els resultats. Malgrat tot no podem més que felicitar a l’ equip i especialment a les jugadores, però sense oblidar-nos dels entrenadors, que tot i les condicions adverses van donar la cara i van lluitar fins al final. En això amb elles no les guanya ningú.

AMB IL.LUSIÓ, ANIMS I SEMPRE ENDAVANT!

 

Per CH Igualada_ Acadèmia Igualada van jugar :

Julia Torner, Vinyet Poch, Miriam Farré, Miriam Muñoz, Julia Cónsol, Isona LLansana i Marta Elvira

Entrenadora: Enzo Visa

Delegades: Iolanda Gandia I Virginia

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *