partit marcat per l’esportivitat del juvenil masculí

1ERA CATALANA JUVENIL MASCULÍ

JORNADA Nº 4 HANDBOL CALONGE 24 – AUTOESCOLA PALLARS C.HANDBOL IGUALADA 37

PARTIT MARCAT PER L’ ESPORTIVITAT 

Partit estrany, desplaçament molt llarg i rival en condicions mínimes, sense canvis, molt fluixets, bastant desorientats. Nosaltres a la nostra, tancant el partit ràpidament i sense gaire història. 2 punts i a seguir treballant pel desplaçament a Castelldefels, clau per les aspiracions de classificació per la 1ª. Bona decisió del Míster, ells no podien jugar amb més de 6, i nosaltres tota la segona meitat, vam jugar també amb 6 jugadors, bon detall, que és el que hem de pregonar per les pistes, exemple i esportivitat. Ànims i a seguir:

Entrenats per : David, staff tècnic, Cèsar

Vàrem jugar amb: Dani Leon, Eric Perianes, Sergi Callejas, Edgar, Marc Muntané, Agustín Vázquez ,Sergi Noguera, Bernat Bisbal, Lluc Farrés, Gil Farrés i Isaac Castro.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies