partit marcat per l’esportivitat del juvenil masculí

1ERA CATALANA JUVENIL MASCULÍ

JORNADA Nº 4 HANDBOL CALONGE 24 – AUTOESCOLA PALLARS C.HANDBOL IGUALADA 37

PARTIT MARCAT PER L’ ESPORTIVITAT 

Partit estrany, desplaçament molt llarg i rival en condicions mínimes, sense canvis, molt fluixets, bastant desorientats. Nosaltres a la nostra, tancant el partit ràpidament i sense gaire història. 2 punts i a seguir treballant pel desplaçament a Castelldefels, clau per les aspiracions de classificació per la 1ª. Bona decisió del Míster, ells no podien jugar amb més de 6, i nosaltres tota la segona meitat, vam jugar també amb 6 jugadors, bon detall, que és el que hem de pregonar per les pistes, exemple i esportivitat. Ànims i a seguir:

Entrenats per : David, staff tècnic, Cèsar

Vàrem jugar amb: Dani Leon, Eric Perianes, Sergi Callejas, Edgar, Marc Muntané, Agustín Vázquez ,Sergi Noguera, Bernat Bisbal, Lluc Farrés, Gil Farrés i Isaac Castro.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies