Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El cadet femení s’endú el derbi amb un partit molt lluitat

 

1ERA CATALANA CADET FEMENÍ

 

Lloc : Dissabte 2 de novembre de 2019 a les 17:45 hores, Pavelló Can Titó – Vilanova del Camí

 

Club Handbol Vilanova del Camí – 22

Aixam CHI – 23

 

LLUITADORES

Espectacular, d’infart, aquest podria ser el resum del partit d’avui. Avui només podem felicitar a les nostres jugadores per les ganes, la lluita, el coratge, la fe…i qualsevol altre adjectiu positiu que se’m pugui ocórrer. És cert que hi ha hagut imprecisions i que com s’acostuma a dir a l’atac han llençat al ninot i en nombroses ocasions se’ls hi ha fet la porteria petita, però aquest partit l’han guanyat per voluntat i orgull, i això sol pot més que qualsevol errada. La primera part ha sigut una lluita de les defenses i de les porteres d’ambdós equips, per cert, la nostra portera Ainara és el primer any que juga i cal felicitar-la perquè ho està fent increïblement bé. Final de la primera part amb un empat a 10 gols en el marcador, una puntuació baixa que demostra el nivell defensiu dels dos equips. L’inici de la segona part ha estat més dinàmica i amb més encert de cara a porteria, tot i mantenir la pressió i lluita en defensa. A mitjans de la segona part el Club Handbol Vilanova del Camí ha marxat de tres gols que, vista la igualtat entre els equips i la dificultat que teníem per marcar, feia complicat creure en la victòria, però aquestes noies no volien que el derbi comarcal acabés del costat de l’amfitrió i han fet un pas endavant per acabar emportant-se un partit pel record. Enhorabona a totes, heu estat increïbles. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Amelie, Núria, Carlota, Melat i Rebecca

Entrenador/a: Angel

Delegats : Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *