El cadet femení s’endú el derbi amb un partit molt lluitat

 

1ERA CATALANA CADET FEMENÍ

 

Lloc : Dissabte 2 de novembre de 2019 a les 17:45 hores, Pavelló Can Titó – Vilanova del Camí

 

Club Handbol Vilanova del Camí – 22

Aixam CHI – 23

 

LLUITADORES

Espectacular, d’infart, aquest podria ser el resum del partit d’avui. Avui només podem felicitar a les nostres jugadores per les ganes, la lluita, el coratge, la fe…i qualsevol altre adjectiu positiu que se’m pugui ocórrer. És cert que hi ha hagut imprecisions i que com s’acostuma a dir a l’atac han llençat al ninot i en nombroses ocasions se’ls hi ha fet la porteria petita, però aquest partit l’han guanyat per voluntat i orgull, i això sol pot més que qualsevol errada. La primera part ha sigut una lluita de les defenses i de les porteres d’ambdós equips, per cert, la nostra portera Ainara és el primer any que juga i cal felicitar-la perquè ho està fent increïblement bé. Final de la primera part amb un empat a 10 gols en el marcador, una puntuació baixa que demostra el nivell defensiu dels dos equips. L’inici de la segona part ha estat més dinàmica i amb més encert de cara a porteria, tot i mantenir la pressió i lluita en defensa. A mitjans de la segona part el Club Handbol Vilanova del Camí ha marxat de tres gols que, vista la igualtat entre els equips i la dificultat que teníem per marcar, feia complicat creure en la victòria, però aquestes noies no volien que el derbi comarcal acabés del costat de l’amfitrió i han fet un pas endavant per acabar emportant-se un partit pel record. Enhorabona a totes, heu estat increïbles. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.
Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Amelie, Núria, Carlota, Melat i Rebecca

Entrenador/a: Angel

Delegats : Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies