Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Empat amb regust de victória del juvenil femení

1ERA CATALANA JUVENIL FEMENÍ

C.H. MARTORELL 27 – AUTOESCOLA PALLARS C.H.I 27

EMPAT AMB REGUST A VICTORIA

 

El juvenil femení Autoescola Pallars C.H.I va jugar a la pista del Martorell, una pista i un equip que empeny durant tot el partit, i això s’ha pogut veure en el marcador final. El partit va començar amb les Igualadines intentant superar el joc molt intens de l’equip rival, amb una defensa molt tancada que evitava els atacs del nostre equip, i feia que les nostres jugadores també s’haguessin d’aplicar molt en defesa per evitar que el partit no estigues controlat pel Martorell. Durant bona part de la primera part ho van aconseguir, i van dominar en el marcador gairebé tota la primera part, encara que només fos per una diferència d’un gol o dos. Però va ser en els 5 últims minuts amb la pèrdua de tres pilotes en atac, que el Martorell va poder realitzar contraatacs i va poder capgirar el marcador i vam anar el descans amb un 14 -12.

La segona part va ser una còpia a la primera, amb l’equip Autoescola Pallars C.H.I intentant i aconseguint moltes vegades, superant l’intensitat del Martorell. El Martorell van aguantar l’envestides de les Igualadines, fins al minut 15, va ser quant les nostres jugadores van donar la volta el marcador, i van començar a dominar el joc, i deixant el resultat de 24 -25. Llavors va arribar els últims 5 minuts de bogeria, en què el partit va entrar en una dinàmica en què cap dels dos equips podia controlar, amb anades i tornades, llavors va aparèixer la figura arbitral que amb decisions polèmiques, va descontrolar les Igualadines, i el Martorell va aprofitar per posar el marcador en un 27 – 26 a falta d’un minut, amb possessió pel nostre equip, que va poder muntar un atac, que va acabar en gol, i empatant el partit en els últims segons.

Ha sigut un empat amb gust de victòria, ja que les nostres jugadores no han abaixat els braços, i sempre han demostrat que volien anar a guanyar el partit.

 

L’ equip Autoescola Pallars C.H.I van jugar ; Xènia Mendez, Martina Morales, Karen Garcia, Ari Gonzalez, Marta Vargas, Mireia Monleon, Martona Segura, Alba Camañez, i la cadet, Julià Ars, que va venir a donar un cop de mà. Dirigits per Roger Calzada i Max Segura.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *