Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon partit del sènior masculí amb victória a Esplugues

LLIGA 1ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA JORNADA 5

FINESTRELLES SC HANDBOL ESPLUGUES B : 28 FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 29

Partit jugat el diumenge 3-11 a Esplugues de Llobregat

VICTÒRIA I BON PARTIT De l’HANDBOL IGUALADA

 

El passat diumenge l’Handbol Igualada es desplaçava a Esplugues de Llobregat per disputar el partit de la 5a Jornada contra el Finestrelles SC Handbol Esplugues. Partit important pels igualadins perquè necessitaven la victòria després de tres partits seguits que s’havien perdut. Ja des de l’inici l’Igualada ha sortit molt concentrat a la pista i encara que els primers minuts l’Handbol Esplugues anava pel davant en el marcador els igualadins han anat desplegant el seu joc amb una defensa ordenada i amb atacs efectius, no han deixat que la primera part se l’emportes l’Esplugues i han aconseguit arribar al descans amb un 10 a 12 per l’equip anoienc.

En el segon temps l’Igualada ha continuat amb el seu bon joc i ha anat ampliant la diferència en el marcador arribant a 6 gols de diferència favorables per l’equip igualadí, però que als últims 10 minuts l’Igualada ha anat perdent a causa de diversos errors per l’esgotament dels jugadors per manca de canvis en la banqueta i per rebre un excessiu càstig en les faltes en contra de 7 metres (9 penals i 7 expulsions de 2 minuts) que contrastava amb les que ha rebut l’equip contrari (2 penals i 1 expulsió), tot i això l’Handbol Igualada ha mantingut el tipus i ha acabat guanyant merescudament aquest partit per 28 a 29.

Bon partit dels Igualadins que han sabut mantenir la concentració en el joc tot i els entrebancs de les excessives faltes xiulades en contra i han lluitat per la victòria fins l’últim minut de partit. Pròxim partit es juga a Igualada contra el BM La Roca, el dissabte.

 

Fitxa tècnica :

Entrenador : Pol Cantero

Ajudant : Hilari Canales

 

Porters: Jordi Bermejo (11 aturades) Martí Méndez (8 aturades)

Jugadors de pista: Oscar Visa (7), Mark Fresnedoso (4), Xavi Oliva, Marc Vilches, Jordi Grado(7),

Esteban Lezama (1), Roger Calzada(1), Max Segura (7), Manel Muñoz (2), Arnau Capitán.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *