Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partit ajustat amb victória final de l’aleví femení

ALEVI FEMENI

 

PARTIT AJUSTAT AMB VICTORIA FINAL

 

L’equip aleví femení ha disputat aquest cap de setmana (dissabte 26/10) un partit contra l’equip Handbol Santpedor, a casa. Ha estat un partit distret i disputat, que ha acabat amb victòria clara de les locals (12-4). Les tres primeres parts han estat més ajustades, amb estones de resultat igualat i patiment a les grades, però les nostres noies ens han anat demostrant poc a poc que saben què fan. La quarta part ha estat per a gaudir sense patir, i l’han acabat amb una victòria clara..

Clarament van passant del joc individualista al joc d’equip, buscant bons passes i anant darrera la jugada que cada vegada més sovint acaba en gol. Són lluitadores, corren, busquen i es van coneixent, cosa que fa que cada vegada sigui més emocionant veure-les jugar. A més, totes s’esforcen per a repartir mèrits i que les nenes que fa menys temps que juguen puguin participar i fins i tot marcar gol. Esperem que segueixin en aquesta línia. Que segueixin coneixent-se, aprenent i passant-ho bé juntes, i que d’aquí en surti un equip que les faci  gaudir tota la temprada. Si elles ho fan al camp, segur que els pares ho farem a la grada!

 

Jugadores: Míriam F , Júlia, Isabel, Aina, Mariona, Marta i Núria.

Entrenadors: Sergio i Enzo

Delegada: Virgínia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *