Partit ajustat amb victória final de l’aleví femení

ALEVI FEMENI

 

PARTIT AJUSTAT AMB VICTORIA FINAL

 

L’equip aleví femení ha disputat aquest cap de setmana (dissabte 26/10) un partit contra l’equip Handbol Santpedor, a casa. Ha estat un partit distret i disputat, que ha acabat amb victòria clara de les locals (12-4). Les tres primeres parts han estat més ajustades, amb estones de resultat igualat i patiment a les grades, però les nostres noies ens han anat demostrant poc a poc que saben què fan. La quarta part ha estat per a gaudir sense patir, i l’han acabat amb una victòria clara..

Clarament van passant del joc individualista al joc d’equip, buscant bons passes i anant darrera la jugada que cada vegada més sovint acaba en gol. Són lluitadores, corren, busquen i es van coneixent, cosa que fa que cada vegada sigui més emocionant veure-les jugar. A més, totes s’esforcen per a repartir mèrits i que les nenes que fa menys temps que juguen puguin participar i fins i tot marcar gol. Esperem que segueixin en aquesta línia. Que segueixin coneixent-se, aprenent i passant-ho bé juntes, i que d’aquí en surti un equip que les faci  gaudir tota la temprada. Si elles ho fan al camp, segur que els pares ho farem a la grada!

 

Jugadores: Míriam F , Júlia, Isabel, Aina, Mariona, Marta i Núria.

Entrenadors: Sergio i Enzo

Delegada: Virgínia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies