l’infantil femení A quasi aconsegueix emportar-se el derbi

1ERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ

 

ACADEMIA IGUALADA C.H.I 22 – C.H. VOLANOVA 25

UNA DERROTA AMARGA

Partit difícil davant d’un rival molt exigent. El Vilanova del Camí va marcar territori des de bon principi amb un parcial favorable a les visitants que feia preveure un partit complicat. Tot i aquesta dificultat, l’ Igualada es va refer i va aconseguir capgirar el marcador per arribar al descans amb avantatge.

 

Un inici de la segona part erràtic i indecís va provocar que el rival tornés posar-se per davant en el marcador i malgrat la rauxa final i els esforços de totes les jugadores, el partit es va decantar cap a l’equip visitant. Un bon partit d’handbol ple d’alternatives i jugades de mèrit. Felicitar al rival per la victòria i nosaltres persistirem en l’esforç, el treball i la constància per dotar de fermesa i regularitat al joc de l’equip.

Ànims i a seguir.

 

Per CH Igualada_ Acadèmia Igualada van jugar :

Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Galan, Emma Badia, Iona Gàmez, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ona Fuster, Ruth Lopez, Tilda Farrés, Jana Font.

 

Entrenadora: Olga Nuñez,

Adjunts: Isaac Castro, Guillem Nuñez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies