Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

l’infantil femení A quasi aconsegueix emportar-se el derbi

1ERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ

 

ACADEMIA IGUALADA C.H.I 22 – C.H. VOLANOVA 25

UNA DERROTA AMARGA

Partit difícil davant d’un rival molt exigent. El Vilanova del Camí va marcar territori des de bon principi amb un parcial favorable a les visitants que feia preveure un partit complicat. Tot i aquesta dificultat, l’ Igualada es va refer i va aconseguir capgirar el marcador per arribar al descans amb avantatge.

 

Un inici de la segona part erràtic i indecís va provocar que el rival tornés posar-se per davant en el marcador i malgrat la rauxa final i els esforços de totes les jugadores, el partit es va decantar cap a l’equip visitant. Un bon partit d’handbol ple d’alternatives i jugades de mèrit. Felicitar al rival per la victòria i nosaltres persistirem en l’esforç, el treball i la constància per dotar de fermesa i regularitat al joc de l’equip.

Ànims i a seguir.

 

Per CH Igualada_ Acadèmia Igualada van jugar :

Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Galan, Emma Badia, Iona Gàmez, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ona Fuster, Ruth Lopez, Tilda Farrés, Jana Font.

 

Entrenadora: Olga Nuñez,

Adjunts: Isaac Castro, Guillem Nuñez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *