El cadet masculí B pendent de trobar sensacions

1ERA CATALANA CADET MASCULÍ

 

C.H. SANT ESTEVE SESROVIRES 32- JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ B 21

EL CADET B DE L’IGUALADA PENDENT DE TROBAR SENSACIONS.

El passat dissabte dia 26 d’octubre, el Cadet B del JORBA SOLA CHI, ha fet un partit amb dues parts ben diferenciades.

La primera part, fins al minut catorze, ha estat molt igualada i fins i tot amb un cert avantatge per part de l’equip anoienc. Però la precipitació i la falla ta d’encert cara a porta, ha fet que el SANES arribés amb avantatge al final del primer temps, que ha acabat amb un 14-8 i la sensació que es podia fer millor.

La segona part ha començat de la mateixa manera, perdent pilotes i no tenint claredat en el remat. Però a partir del minut deu els nois de CH Igualada JORBA SOLÀ han tingut més encert i s’han igualat les forces, tot i que, la diferència en el marcador ja era insalvable. Per aquest motiu, potser encara, estan trobant el camí de la nova categoria.

ANIMS I SEMPRE ENDAVANT!

 

Jugadors: Pol Alonso, Arnau Vargas, Aniol Gumà, Guerau Llansana, Ot Palmés, Oriol Pou, Ferran Garcia, Jaume Magaña, Xavier Malpartida, Oriol Cirera, Roger Trull i Santi Cuevas

Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà

Entrenadors: Agustín Vázquez i Jana Elvira

Delegat: Paco Alonso

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies