Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Resultats equips juvenils

1ERA CATALANA JUVENIL MASCULÍ

JORNADA 3

 

AUTOESCOLA PALLARS C.HANDBOL IGUALADA 28 – C.H FORNELLS 26  

 

Rival complicat, després de 2 jornades perdudes, s´havia de treure endavant, amb ganes, voluntat i esforç, partit molt travat i lent, que ens va fer sentit incomodes de bon principi, res a dir a treballar i preparar-se per als següents enfrontaments.

Ànims i a seguir!

 

Entrenats per David i Lalo , staff tècnic, Cèsar i Olga Hernández

Varem jugar amb: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas,

Guillem Núñez, Edgar, Biel Morales, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez,Sergi Noguera,Jose Carlos, Lluc Farrés, Gil Farrés

 

 

1ERA CATALANA JUVENIL FEMENÍ

 

AUTOESCOLA PALLARS C.H.I 27 – OAR GRACIA SABADELL B – 24

 

EN MILLORA CONTINUA

 

Aquest dissabte l’ equip Autoescola Pallars C.H.I ha jugat contra el que fins ara era el líder de la lliga, el OAR Gracia Sabadell B, en un partit en que les nostres jugadores han dominat en el marcador durant gairebé tot el partit..

El partit ha començat molt bé pel nostre equip, de seguida han encarrilat un parcial de 3-0, molt encertades en atac, i amb una defensa molt intensa, que evitava que l’equip contrari tingués un llançament clar, i provoques moltes perdudes de pilotes.

Han estat així durant els deus primers minuts, llavors han tingut una sèrie de pèrdues de pilotes en atac, i un moment de desajust en defensa que han deixar perdre la diferencia de gols, i han permès empatar a l’ equip rival a 6 gols. A partir d’ aquí el partit ha entrat en una roda d’ anada i tornada dels dos equips en que cap dels dos dominava el joc, però amb una mica més d’ encert per part de l’ Autoescola Pallars C.H.I, que feia que sempre anés per davant en el marcador amb una diferencia 1 o 2 gols fins el tram final de la primera part en que han augmentat els gols amb un marcador de 15 – 11.

La segona part ha començat amb els dos equips molt adormits, amb moltes pèrdues de pilotes, atacs incontrolats i defenses mal posicionades i sense intensitat. En aquest moment, l’equip Igualadí ha demanat temps mort per capgirar la situació, i ha sorgit efecte, per que a canviat tot. El partit ha estat dominat un altre cop com la primera part. Amb la defensa amb més intensitat i un altre cop en atac més efectives, i com va passar en l’últim partit han mantingut aquesta intensitat fins a la finalització del partit.

El marcador ha sigut de 27-24, i hem pogut veure que l’ equip continua millorant i que cada cop tenen més regularitat durant tot el partit. Ara ja estan situades en segona posició a la lliga amb la vista en el primer lloc.

 

L’ autoescola Pallars C.H.I està format per: Porteres; Martina Morales, Xènia Mendez, Jugadores; Martona Segura, Alba Camañez, Carla Carbo, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Marta Vargas, Mireia Monleon , Mèlat Olive. Entrenadors; Roger Calzada i Max Segura

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *