Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El cadet femení guanya amb molta superioritat

1ERA CATALANA CADET FEMENÍ

 

Lloc : Diumenge 27 d’octubre de 2019 a les 13:00 hores, Pavelló Nou de Les Comes – Igualada

 

AIXAM CHI – 42 CLUB HANDBOL BALSERENY– 16

 

DEJAVÚ

 

Un altre partit amb la mateixa dinàmica que els anteriors, guanyant amb molta superioritat però sense acabar de convèncer, es com anar a un self service on gairebé sempre surts satisfet però que saps que el producte es millorable. De nou una diferència de joc que no serveix de referència per saber quines són les nostres possibilitats de cara a la resta de la temporada. El millor ha estat un altre cop la defensa 3X3, que obliga a les nostres jugadores a mantenir la pressió i estar concentrades tot i la diferència de gols en el marcador. En atac el joc ha estat massa frontal, obrint poc l’espai i sense utilitzar massa la velocitat que et donen els extrems, la qual cosa resta dinamisme al joc d’equip. De totes maneres s’ha vist bons moments d’handbol i poc a poc s’observa més connexió entre les jugadores, la qual cosa fa preveure un futur òptim. Tenim un gran equip i estic desitjant veure-les jugar contra un adversari que ens faci suar de valent i ens obligui a esprémer al màxim les nostres possibilitats. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Amelie, Núria, Carlota, Melat i Rebecca

Entrenador/a: Sergio i Angel

Delegats : Jerson i Jordi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *