Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Els equips infantils femení continuen aprenent

1ERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ

PARTIT PER CONSOLIDAR APRENENTATGES

El desenvolupament del partit va estar marcat per una igualtat inicial en el marcador que es va anar inclinant de forma constant a favor del conjunt igualadí. Tot i això, el joc va ser en certs moments irregular i poc precís contra un equip més aviat just d’efectius. La segona part el resultat encara es va anar ampliant més però el joc, destacant algunes jugades de mèrit, no va ser el intens i fluid que s’ha desenvolupat en altres partits. A seguir treballant per aprendre, millorar i fruïr d’aquest esport.

 

Per CH Igualada_ Acadèmia Igualada van jugar :

Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Galan, Emma Badia, Iona Gàmez, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ona Fuster, Ruth Lopez, Tilda Farrés, Jana Font.

Entrenadora: Olga Nuñez,

Adjunts: Isaac Castro, Guillem Nuñez.

 

1ERA CATALANA INFANTIL FEMENÍ

 

C.H. VILANOVA DEL CAMÍ B-31 ACADÈMIA IGUALADA-C.H. IGUALADA B-21

 

DETALLS QUE MOSTREN EL CAMI

 

Tot just recordant el partit de la setmana passada contra el Vilanova A, hem disputat el segon derbi.

Partit intens des del primer minut, amb un ritme de joc alt, i a on tàcticament i físicament, el Vilanova ha estat superior. Cal destacar no obstant que ha estat un partit amb un ritme intens.

La segona part, amb un avantatge considerable del Vilanova, ha estat força més igualada, i hem vist algunes accions individuals força destacades per part de l’ Igualada. Si no hagués estat per pèrdues de pilota i gols fàcils del Vilanova en contraatac, hauria acabat amb empat.

Comencem a veure detalls, que ens fan pensar que l’equip Igualadí pot créixer força durant la temporada. Felicitar el Vilanova, que ha assolit una merescuda victòria.

Han jugat:

Aleth Claramunt, Berta Granado, Helena Díaz, Isona Llansana, Marta Elvira, Míriam Muñoz, Montse Aguilar, Vinyet Poch, Júlia Torner.

Entrenador: Enzo Visa

Delegat: Rafel Díaz

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *