Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

el cadet masculí de lliga s’enfronta a un rival molt superior

LLIGA CATALANA CADET MASCULÍ

 

JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A CHI 18 – KH 7 BM GRANOLLERS 51

 

CAMÍ PER RECORRER

Diumenge en el segon partit de la temporada es va poder veure un enfrontament amb una marcada superioritat per part del Granollers.

L’equip igualadí va sortir al camp amb un respecte inicial pel contrari que inhibia l’esperit de lluita i la defensa de les pròpies possibilitats tinguis qui tinguis davant.

Des de l’inici es van succeir jugades ràpides tant de pilotes interceptades com de saques ràpids per part del porter vallesà que van fer que sense massa jugades estructurades per part seva la diferència s’anés eixamplant.

En el segon temps si bé es va atenuar una mica el ritme es continua posant de manifest que és una categoria en que totes les jugades i els jugadors han d’estar a un nivell d’intensitat i d’execució molt elevat.

Malgrat que l’aterratge no sempre resulta fàcil l’equip igualadí té moltes possibilitats i molt talent per explotar així que endavant i a treballar!!!

PD: Un record i abraçada forta de tot l’equip per l’Àlex Pajuelo!! Desitgem una molt bona recuperació!!!

 

Alineació: Aitor Doncel, Aniol Gumà, Jan López, Raul Caceres, Jan Tardà, Joan Valentí, Noel Badia, Oriol Cirera, Oriol Pou, Pol Solís, Roger Trull, Santi Cuevas i Xavier Malpartida.

Entrenadors: Nil Subirana i Marc Muntané

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *