Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon partit de l’infantil masculí A amb victória front Pardinyes

1ERA CATALANA INFANTIL MASCULÍ

 

CLUB HANDBOL PARDINYES 19 –ACADEMIA IGUALADA C.H.IGUALADA A 39

 

BON PARTIT DELS IGUALADINS

Gran partit que hem pogut veure de l’ equip Acadèmia Igualada C.H.I contra C.H. Pardinyes aquest diumenge a les terres de Lleida. Podríem dir que ha sigut el partit més complert del nostre equip del que va de temporada.

El partit va començar força igualat amb tot dos equips controlant-se i veien el punt feble de cada un, controlant les defenses i els atacs. L’ equip de seguida va agafar el domini en el joc i en el marcador, amb una defensa molt forta sense deixar el rival que pogués desenvolupar el seu joc, a més, en atac els nostres van estar molt encertat amb jugades elaborades amb rapides transicions i contraatacs molt ràpids gracies a les pilotes perdudes del equip contrari per la defensa tant forta que feia el nostre equip. El punt d’ inflexió del partit va venir en el minut 20 quant el Pardinyes va tenir l’expulsió d’un jugador, i en aquell moment els nostres van poder fer un parcial de 0-4 deixant el marcador amb un 10-16, aquesta diferencia la van mantenir tota la resta de la primera part, arribant el descans amb un 10-18.

La segona part té poca historia, ja que l’ equip Acadèmia Igualada C.H-I no va deixar que el rival tornés a entrar en el partit. Va continuar dominant totes les parts del joc, una defensa molt bé posicionada i segura que no deixava cap forat per l’equip contrari, i un atac en que participava tot l’equip amb grans jugades.

El partit va acabar amb el resultat de 19-39, un resultat molt treballat i que demostra que el nostre equip treballa en cada entrenament, i tenen ganes de fer ho tot bé.

 

Van jugar a l’ Acadèmia Igualada C.H.I : Guillem Cabré, Jan Mateo, Jordi Morales, Adriá Nogales, Anton Aguilera, Raul Marin, Jan Riba, Damià Pou, Quim Amich, Alex Arribas. Entrenats per Enzo Visa, i Dani Leon.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *