Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória amb bones sensacions del juvenil femení

1ERA CATALANA JUVENIL FEMENÍ

 

C.H. CORNELLA 14 – AUTOESCOLA PALLARS C.H.I 17

 

PARTIT AMB BONES SENSACIONS

Aquest diumenge l’ equip Autoescola Pallars C.H.I femení va jugar uns dels partits més complerts de la temporada contra un rival i una pista que sempre costa de guanyar, el C.H Cornellà.

El partit va començar molt igualat, sense que cap dels dos equips dominés el joc, les nostres jugadores intentava fer una defensa molt dura, tancant els espais per evitar que el rival pogués fer el seu atac, però moltes vegades no ho aconseguien, ja que el seu pivot guanyava l’espai necessari per atacar.

En atac, l’ Autoescola Pallars aprofitava el joc amb els extrems ja que era l’única manera de penetrar en la dura defensa del Cornellà. Durant tota la primera part el resultat va estar dominat pel nostre equip, però nomes per una diferencia de 2 gols, amb una sensació que el partit encara no estava controlat. Així la primera part va acabar amb el resultat de 14-17.

La segona part va ser un altre historia, l’Autoescola Pallars C.H.I va sortir a la pista amb moltes ganes de guanyar el partit amb una actitud que fins arà no havien tingut, i lo millor de tot va ser que ho van mantenir durant tota la segona part.

Així amb un parcial 2-6 a favor del nostre equip van poder trencar el partit, i a partit d’aquí van poder controlar el joc i el marcador i vam poder gaudir dels millors minuts de la temporada. El partit va finalitzar amb el resultat de 20-35 amb molt bones sensacions, ja que vam veure que aquest equip té potencial per jugar millor, i que si tenen una actitud adequada no hi ha rival que pugui amb elles.

 

L’ equip Autoescola Pallars està format per Martina Morales, Xénia Mendez, Alba Camañez, Martona Segura, Carla Carbo, Karen Garcia, Elia Dueñas, Marta Lopez, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Mireia Monleon dirigits per Roger Calzada i Max Segura.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *