Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Mal resultat del sènior masculí a Sant Feliu

LLIGA 1ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA

 

HANDBOL SANT LLORENÇ-SANT FELIU DE LLOBREGAT : 33

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA : 30 

 

 

Partit jugat el dia 12-10-2019 a les 16:00 hores a Sant Feliu de Llobregat

 

MAL RESULTAT DE L’ HANDBOL IGUALADA A SANT FELIU DE LL.

 

El desplaçament del passat dissabte de l ‘Handbol Igualada a Sant Feliu de Llobregat per jugar contra l’ Handbol Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat no va ser gaire profitós per l’equip igualadí.

 

Es va jugar una primera part en la que l’ Igualada va dominar el partit  per poca diferència en  el marcador però portava sempre la iniciativa i el joc de l’equip anoienc es veia superior al del Sant Feliu. Tot i això es va arribar als primers 30 minuts amb un resultat de empat a 14 que no reflectia el que es veia a la pista.

En la segona part l’ Igualada va ser un altre equip, diferent al de la primera part, no es van centrar en el joc, decisions arbitrals que no consideraven justes els hi feia perdre els nervis i això es transformava en expulsions de dos minuts per discutir amb els àrbitres, aquest tarannà en el partit ha estat totalment nefast per l’Handbol Igualada i al minut 15 de la segona part un partit que tenien dominat l’estaven perdent per 27 a 20 , set gols de diferència que els hi complicava molt l’encontre.

 

A partir d’aquest moment han començat ha recuperar-se en el marcador però ja era molt difícil atrapar a l’Handbol Sant Feliu tenint en compte que l’equip rival s’havia crescut molt i anímicament estaven molt forts. Al minut 25 el resultat ja era de 30 a 28 , s’havien recuperat 3 gols però l’ Igualada seguia desconcentrat per l’arbitratge i al final el resultat de 33 a 30 ha estat just pel Handbol Sant Feliu.

 

Partit per reflexionar, no val la pena la discussió de decisions arbitrals, quan això suposa expulsions de jugadors per varis minuts durant tot el partit amb la conseqüent inferioritat davant l’equip rival  i que això pot suposar perdre un partit com va passar aquest dissabte.

 

Proper partit es juga el dissabte a Igualada contra el AEH LES FRANQUESES

 

FITXA TÈCNICA :

Entrenador : Pol Cantero

 

A la porteria: Jordi Bermejo (3 aturades), Martí Méndez (15 aturades)

 

Jugadors de pista: Oscar Visa (4), Xavier Oliva (3), Marc Vilches (1), Esteban Lezama (1), Arnau Capitán (2) Josep Lluis Àlvarez (2), Max Segura (1), Jordi Grado (11), Marc Espinagosa (1), Mark Fresnedoso (1) Roger Calzada (3)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *