Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Els equips infantils femenins continuen la lliga amb dos derbis

1era Catalana Infantil Femení

PRIMER DERBI

CLUB HANDBOL MONTBUI 13 – ACADÈMIA IGUALADA-HANDBOL IGUALADA A 19

 

Partit marcat per la rivalitat entre dos equips de la comarca que lluiten per fer-se un lloc en el panorama de l’handbol femení local. Primera part força igualada amb resultats ajustats en el marcador i on les defenses i les porteres s’imposen a l’atac. Després del descans, l’ Igualada va imposar la seva profunditat de banqueta per desgastar el CH Montbui i assolir finalment la victòria per un resultat de 13-19. Destacar la bona sintonia existent entre les jugadores i l’esportivitat i  honestedat que van demostrat totes en el desenvolupament del partit. A jugar i gaudir del joc.

 

Per CH Igualada_ Acadèmia Igualada:

Ariadna Moliner, Claudia Buchaca, Emma Galan, Emma Badia, Iona Gàmez, Júlia Marin, Marta Núncio, Naroa Gonzalez, Nayara Luque, Ona Fuster, Ruth Lopez, Tilda Farrés, Berta Granado

Entrenadors: Olga Nuñez, Isaac Castro.

 

1era Catalana Infantil Femení

 

DERBI COMARCAL INFANTIL FEMENÍ

 

ACADÈMIA IGUALADA-HANDBOL IGUALADA B 10 – CLUB HANDBOL VILANOVA A 36

 

Encara a la memòria del partit de l’any passat, que ens va permetre classificar per les Territorials, pensàvem que podríem repetir una victòria contra el pronòstic, però no va ser així.

Ja des de el primer minut, es va imposar el Vilanova, que va ser superior física i tècnicament, durant tot el partit. Només el començament de la segona part, l’ Igualada va sortir molt endollat i va ser capaç de competir durant uns minuts. Al final però es va tornar a imposar la superioritat del Vilanova.

A destacar, l’esportivitat dins i fora del camp, l’ambient festiu i d’esport que es va viure en tot el partit.

 

Van jugar:

Aleth Claramunt, Berta Granado, Helena Díaz, Isona Llansana, Marta Elvira, Míriam Muñoz, Montse Aguilar, Vinyet Poch, Júlia Torner, Isabel Domenjo, Júlia Consul, Míriam Farré, Núria Borrega.

 

Entrenadors: Enzo Visa, Sergi Callejas

Delegats: Virginia Martínez, Rafel Díaz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *