Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El cadet femení guanya amb bon joc a Berga

1ª Catalana Cadet Femení

 

Lloc : Dissabte 12 d’octubre de 2019 a les 16:00 hores, zona esportiva Antoni Sabata- Berga

 

Handbol Berga – 3 Aixam CHI – 45

 

BONES SENSACIONS

Quan guanyes un partit per quaranta-dos gols de diferència poc pots explicar. Deia un pare de l’afició local que aquest era el primer any que aquelles jugadores jugaven a handbol, i només per això cal reconèixer el seu mèrit i felicitar-les. Pel que fa al nostre equip cal dir que han jugat amb ganes i concentrades tot el partit, tot i que ser complicat mantindré la intensitat quan l’equip contrari no t’obliga a fer-ho. Com la setmana passada s’ha jugat fàcil i amb efectivitat davant de porteria, amb bones transicions i contraatacs molt ràpids. En defensa el nostre entrenador va decidir imposar una defensa 3×3 que feia que les jugadores no perdéssim mai la cara al partit i els exigia un esforç físic superior a d’altres tipus de defensa. Avui ens han tornat a transmetre bones sensacions, i de segur que aquestes jugadores ens faran gaudir de grans moments. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

 

Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Amelie, Núria, Carlota, Melat i Rebecca

Entrenador/a: Angel

Delegats : Jerson

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *