El cadet femení guanya amb bon joc a Berga

1ª Catalana Cadet Femení

 

Lloc : Dissabte 12 d’octubre de 2019 a les 16:00 hores, zona esportiva Antoni Sabata- Berga

 

Handbol Berga – 3 Aixam CHI – 45

 

BONES SENSACIONS

Quan guanyes un partit per quaranta-dos gols de diferència poc pots explicar. Deia un pare de l’afició local que aquest era el primer any que aquelles jugadores jugaven a handbol, i només per això cal reconèixer el seu mèrit i felicitar-les. Pel que fa al nostre equip cal dir que han jugat amb ganes i concentrades tot el partit, tot i que ser complicat mantindré la intensitat quan l’equip contrari no t’obliga a fer-ho. Com la setmana passada s’ha jugat fàcil i amb efectivitat davant de porteria, amb bones transicions i contraatacs molt ràpids. En defensa el nostre entrenador va decidir imposar una defensa 3×3 que feia que les jugadores no perdéssim mai la cara al partit i els exigia un esforç físic superior a d’altres tipus de defensa. Avui ens han tornat a transmetre bones sensacions, i de segur que aquestes jugadores ens faran gaudir de grans moments. Com sempre felicitar a l’equip contrari, a les seves jugadores i a l’afició, per la seva esportivitat i comportament a dins i fora de la pista.

Felicitats Igualada, sempre endavant !!!!

 

Equip : Júlia Ars, Júlia Lladó, Érika, Aroa, Aina, Ainara, Carla, Amelie, Núria, Carlota, Melat i Rebecca

Entrenador/a: Angel

Delegats : Jerson

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies