Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota del juvenil masculí vers l’handbol castelldefels

1ª Catalana Juvenil Masculí

 

AUTOESCOLA PALLARS C.HANDBOL IGUALADA 31 – C.H.CASTELLDEFELS 32  

 

LLUMS I OMBRES

Primera jornada de Lliga a casa, on vam fer una molt bona primera part, intensa, ràpida i ofensivament molt encertats, vàrem veure molt bon Handbol i amb moltes ganes i il·lusió, arribant al descans amb avantatge de 4 gols.

La segona meitat, vam llençar el partit i tota la feina ben feta que amb molt esforç havíem fet, la concentració es molt important i el joc s´ha de saber controlar i nomes treballant així, com un equip i fins al final els premis poden arribar.

Fer una menció al públic, a tot, nomes animant al nostre equip podem aconseguir que ells es sentin recolzats la resta no ens importa això es un pilar bàsic amb esportivitat i respecte.

Tots junts serem més forts.

Ànims i a seguir:

Entrenats per David i Lalo , staff tècnic, Dani i Olga Hernández

Varem jugar amb: Dani Leon, Eric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas,         Guillem Núñez, Isaac,Edgar, Biel Morales, Pol Calvet, Marc Muntané, Agustín Vázquez,Sergi Noguera, Bernat Bisbal,Jose Carlos, Lluc Farrés, Gil Farrés

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *