Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota del Juvenil femení amb un joc irregular

1ª Catalana Juvenil Femení

 

AUTOESCOLA PALLARS C.H.I 24 – C.H. MATARO 30

Aquest diumenge l’ equip Autoescola Pallars C.H.I ha jugat el segon partit de lliga, contra el C.H Mataró amb una imatge que ens ha deixat una mica preocupats, ja que hem vist un equip que en moments claus no sabut mantenir la intensitat que demanava el joc.

El partit va començar força igualat en els primers minuts amb els dos equips fent una defensa forta, que feia que el marcador no és mogués fins el minut 2. Va ser llavors quant les nostres van perdre dos pilotes en atac, per males passades entre elles, cosa que va afavorir els contraatacs del equip rival, i en el minut 6 ja perdíem per 2 – 6 , en aquell moment, va semblar que les jugadores Igualadines canviaven la mentalitat i van decidir que el partit no podia continuar així i van aconseguir apropar-se el marcador a 5 – 6, però un altre cop van perdre pilotes sense sentit, i el rival va tornar a dominar en el marcador amb parcial de 0-4 moment en que l’entrenador de l’ Autoescola Pallars C.H.I va demanar temps mort per aclarir idees en defensa i sobretot en atac. Després d’això les Igualadines van tornar a revifar en el joc i va aconseguir acabar la primera part amb el resultat de 12-14.

La segona part van sortir un altre cop adormides, i és van deixar fer un altre cop un parcial de 0-4 en els primer 4 minuts. Amb aquesta diferencia el C.H Mataró va saber mantenir fins gairebé la meitat d’aquesta segona part, en aquells moments un altre cop després d’un temps mort per part del nostre equip van aconseguir retallar distancia i ens va fer creure a tothom en la remuntada, deixant el marcador en un 20 a 21. Però de nou van aparèixer els minuts de tonteries de les nostres jugadores, i van tornar a deixar-se fer un parcial de 0-4, i aquesta vegada si que no va poder recuperar aquesta diferencia.

El partit va acabar amb el resultat de 24-30, amb la sensació que l’equip viu en una muntanya russa, que durant el partit veiem moments en que l’equip fa molt bon joc i en altres que fan un joc sense sentit i sense cap intensitat tant en atac com en defensa.

Ens hem de quedar amb els moments bons, ja que demostren que saben fer-ho bé.

L’Autoescola Pallars està format per;

Porteres: Xènia Mendez, Martina Morales

Jugadores : Martona Segura, Marta Lopez, Elia Dueñas, Marta Vargas, Mireia Monleon, Duna Marchante, Ari Gonzalez, Carla Carbo, Karen Garcia.

Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *