Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon inici de lliga pel Infantil masculí A

1ª Catalana Infantil Masculí

 

UN BON INICI

 

ACADEMIA IGUALADA C.H.I A 36 – HANDBOL SANT JOAN D’ ESPI 28

 

L’ equip Acadèmia Igualada C.H.I va començar aquest dissabte el campionat de Primera catalana de Handbol, contra el Sant Joan Despí, un partit que és va solucionar amb una victòria molt treballada per part de tot l’ equip amb una segona part impressionant, unes de les millors de la temporada.

El partit va començar amb una sortida molt forta per part de l’ Acadèmia Igualada, amb una parcial de 5 a 0 en els primers 3 minuts, aquesta diferencia la van poder mantenir durant gairebé tot el partit, i això li va donar tranquil·litat per jugar i provar coses en atac, sense por a fallar. Aquest parcial el van mantenir fins la meitat de la primera part, i va ser llavors quant van tenir la desconnexió que tant mal ens va fer als partits de les fases, moment en que l’ equip rival va aprofitar per apropar-se al marcador, ja que els nostres van començar a fallar en atac i a tenir pèrdua de pilotes bàsiques, i en defensa és van descol·locar per una expulsió de dos minuts per part d’un dels nostres jugadors. Sort que va arribar el descans perquè va tallar la progressió del equip rival. El resultat era de 18-16.

La segona part va ser totalment diferent, el nostre equip va sortir amb un altre mentalitat, amb més ganes i intensitat, intensitat que van mantenir durant tota la segona part, fins que l’ àrbitre va xiular el final.

En els primers 5 minuts van tornar a fer un parcial de 4-0, i va posar el marcador 22-16, aquesta diferencia la van saber mantenir, amb un bon joc en atac amb rapides transicions i contraatacs gracies als talls de pilotes que feia la defensa, que aquest cop en cap moment van perdre la col·locació en el camp.

El partit finalment va acabar amb el resultat de 36 – 28, amb l’ idea de que aquest equip té potencial per aspirar a entrar en el top 4 aquesta temporada.

L’ Acadèmia Igualada C.H.I està format per :

Porters ;Guillem Cabré, Jan Mateo,

Jugadors: Adriá Nogales, Quim Amich, Jordi Morales, Anton Aguilera, Alex Arribas, Damiá Pou, Raul Marin, Jan Riba, Gabi Cuevas, Jan Parramona, Marc Velez. Entrenadors: Enzo Visa i Dani Leon.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *